Mali: Cveće na stubovima javne rasvete

Ostavite komentar


  1. A da prvo kupite farbu i u Beogradu i okolnim naseljima makar prefarbate u ogromnih broju izbledele, neprepoznatljive i zbog toga za pesake preopasne pesacke prelaze, narocito slabo vidljive nocu i po kisi. Sramota, ogromna sramota za gradske vlasti zato sto nikada do sada horizontalna signalizacija nije bila ovako zapustena, a ona a ne cvece na banderama i jarboli moze odluciti razliku izmedju zivota i smrti.

  2. Gradjanin: Lepo je od gradonačelnika, a to sto mu pola Beograda pliva u fekalijama sto nema kanalizaciju… Dali je to normalno? Po mome sudu nije!

  3. Da mali to si video u Evropskim gradovima ali si trebao da vidis i da u tim gradovima nema nesredjenih fasada,smrada zbog lose kanalizacije…Grad smrdi a ti ga kitis cvecem!

  4. Pazite gospodine gradonačelniče da vam ne popadaju ti stubovi. Zarđali su,pa je svako opterećenje opasno! I prvo očistite grad,pa ga onda okitite!

  5. Super! Za pocetak bi trebalo zavrsiti Gsp stanicu na Vidikovcu od 3metra, koja je raskopana pre 2 meseca… a za biljke cemo lako. Mozda neki turisti zele da posete Kosutnjak i Mek na Vidikovcu pa kada vide raskopanu stanicu zaboravice na predivni ambijent na autoputu.

  6. Nemoj slučajno da zakrpite rupe po gradu. S obzirom da je sada već predsednik izjavio svojevremeno da se vozite noću po gradu da gledate šta ne valja, je l““ može preporuka za proizvođača amortizera na tim kolima pošto su očigledno vrhunski?! Fontana, jarbol, saksije sa cvećem su tema kad sve ostalo u gradu funkcioniše. Ovaj grad u nikad gorem stanju nije bio.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.