Marčelo: Hiljade koje protestuju mogu Vučiću pomoći da se iseli iz naših života

Ostavite komentar


  1. Priroda čoveka se menja vrlo teško,
    pogotovo kada je ona pod opsesijom privlačnih obmana
    o gospodarenju nad drugim ljudima.
    A. Tišma

  2. ajde Dare i Marčelo, jedno pitanje: za koga da glasam? Nisam glasala na poslednjim izborima a ne pada mi na pamet ko bi se pristojan pojavio na novim; osim Danice Grujičić, kojoj želim da operiše a ne da se bavi politikom, ili Srbijanka Turajlić koja bi bila favorit cele moje ulice. Do tada, džabe šetamo ako nemamo jaku osobu kao alternativu Vučiću.

  3. Jao našao ko će da priča,ćuti tu i idi snimaj neku pesmu jer si više od 5 puta propali muzičar od svih političara protiv kojih šetate.

  4. MArko nije problem kada znas koga bi da iselis, veći i ozbiljniji problem je koga ces da primis da se USELI

  5. Stotine koje protestuju mogu pomoći sami sebi da konačno dođu do zdravog razuma i da prekinu sa brukanjem jedne ovako jake zemlje!

  6. „питање је „ШТА, не КО“, oбјаснио је он и предочио да постоји одговор – институције“
    Сјајно, ово је најбоље што сам прочитао о Србији у неколико дана! Систем, држава, институције. То треба објаснити грађанима, и то треба објаснити опозиционим политичарима, за које је углавном касно, јер су мање више исти као ови на власти, само што немају таквог врховног лудака.
    Значи, треба кренути од 1945. … Тако да јесте тешко, и има смисла прича о канаринцу. Или о комунистичким јањичарима који су постали већина.

  7. Marčelo je odličan momak, održao je govor za pamćenje i svi koji ga napadaju nisu mu dorasli.
    I u ovoj emisiji rekao je opštepoznate činjenice, interpretirajući ih na duhovit način.

  8. Marcelo misli na one dve hiljade od sinoc , sta je sa ljudima koji zele da Vucic ostane u njihovim zivotima, i mislim da je nas mnogo, mnogo vise!

  9. Stvari su proste.Prethodna vlast je želela da reši kosovo ali je imala jaku opoziciju(radikali,novoradikali) čak i među koalicionim partnerima(socijalisti).Zapad je uvideo da će pitanje kosova morati da rešava sa novoradikalima pa je prethodnu vlast pustio niz vodu.Briga zapad za demokratiju i ko je na vlasti u Srbiji oni svakoga pritiskaju zarad svojih interesa.Sad već mislim da nam nebi mnogo pomoglo ni da se učlanimo u nato(zakasnili smo).

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.