Marić: Nemam nameru da obaram pravosnažne presude

Nakon teksta o emisiji na Tv Hepi, u kojoj je promovisan zahtev za oslobađanje osuđenih ubica premijera Đinđića, oglasio se glavni i odgovorni urednik te televizije

Ostavite komentar


  1. „Ja sam prvi put u vreme Zorana Đinđića bio režimski novinar…“ kaze Milomir Maric, bivsi novinar, a i sadasnji miljenik i podrzavalac vlasti. Verujem mu da moze da nadje nacin da obavi sve te razgovore sa krimosima, a verujem da moze da dobije na uvid i snimak sa naplatne rampe. Moze to i Vucicevic, ali ne moze Boza Prelevic, na primer.

  2. Može ovaj „novinar“ marić (malo slovo za male osobe) da priča šta hoće,možemu se. Najbolje ga je opisao pravi novinar Aleksandar Tijanić u emisiji HRT-e „Nedeljom u Dva“ kod novinara Aleksandra Stankovića rečima: „Marić je kao novinar bio sluga svakog režima“ i trebao bi prestati sa pričom da je svima bio opozicionar. Ima nas, koji malo duže pamtimo……..

  3. Posle svega verujem da je njegov omiljeni gost Simo Spasic ljudska i moralna gromada u poredjenju sa njim.

  4. Po kom to zakonu osuđenicima nije dozvoljena komunikacija sa medijima?
    Da li to postoji još negdje na svijetu?

  5. Lepo je rekao jedan o njegovih gostiju , u svakoj drugoj normalno drzavi Marić bi bio iza rešetaka da ne zamajava i truje ovaj i ovako sluđen narod !

  6. Samo da vidim kad sve ovo prodje kako će da izadje na ulicu,da li će ga biti sramota?

  7. Početkom osamdesetih sam veoma rado u ‘Dugi’ čitao vašu kolumnu :Deca komunizma.Koje razočarenje…Šta ti sve ovo treba Mariću…?

  8. Moje tu lično mišljenje ulemek i zvezdan nisu ubili đinđića. To je uradio neko grugi kome smetao zato treba ponovo obnoviti proces i dokazati istinu

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.