Marjanović: Tužna priča spoljne politike

Ostavite komentar


  1. Nije jednostavno, jer ni EU nema usaglasenu spoljnu politiku. Recimo, nekoliko drzava je u kineskoj inicijativi 16+1. Dalje, neki ucestvuju u Severnom toku, drugi kritikuju. Neki su ucestvovali u nelegalnom napadu na Irak 2003, neki nisu. Neki su ucestvovali u nelegalnom napadu na Libiju, neki nisu. Neki su podrzavali ISIS da bi se borili protiv Asada, drugi su to kritikovali kao ludost. Dalje, neki podrzavaju prosirenje EU, mnogi ne

  2. A da im ponudimo Vojvodinu nazad da nas ostave na miru? Na to se otprilike svodi politika „evropejske Srbije“ koja je vec otpisala Kosovo a i sve ostalo do Dedinja ako njih pitate nije nikakav problem sve dok je njima dobro.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.