“Marko Milošević sigurno ulazi u parlament”: Poručio Ivica Dačić u Zaječaru

Ostavite komentar


  1. Slzem se sa Dačićem da Slobi i Šainoviću nije bilo mesto u Hagu.
    Da je bilo pravde bili bi osuđeni u Srbiji zbog najveće štete koja je naneta srpskom narodu iz čitave bivše države. Mogao bih knjigu da napišem o pljački koju je SPS sproveo od 1989 do 1999.

  2. Malo 29.novembar, malo četnici, to je SPS demagogija na delu, da bi papazjanija bila kompletna. Kada vidim na TV s nacionalnom frekvencijom non-stop likove kao što su Šuvaković, Šainović, Baki Anđelković, Miloš Laban, Bane Ivković, da ne pominjemo Dačića i Vučića, pa Šešelj, Bokan, Siniša Vučinić, sve uz razne pukovnike i generale u penziji, to samo znači da smo se vratili na fabričko podešavanje.

  3. Свако ко је имао дилему око гласања на изборима, може је сада отклонити. Ако желите Марка Милошевића и све што уз то иде, знате за кога или против кога ако то не желите….

  4. Narvno da dečko nije kriv, ali oni koji ga guraju su krivi do Boga. Ipak je deda bio simbol toliko toga ružnog.

  5. A da vi svi lepo jednog drugog pod ruku pa u vašu majčicu rusiju i da vas ne gledamo ovde više? Uništili ste rođenu zemlju!

  6. Kako opstaje koferce toliko godina to je za debatu, lazeee ovaj narod i oni i dalje glasaju njih koji su se enormno obogatili na celu sa njim sta on moze da uradi dok ne pita sefaaa kiji ga drzi na uzicu uzasss srbijo misli o tomeee

  7. Slažem se da im nije mesto bilo u Hagu. Svi oni su trebali da završe kao Elena i Nikolaj.

  8. Narode,svi na izbore!!!Marko Milosevic u parlamentu???!!!Pa ta porodica je unistila Srbiju!!!Zbog njih nam je mladost po svetu rasejana,zbog njih nas gledaju kao gubavce gde god se pojavimo,zbog njihovog nasledja smo najsiromasnija zemlja Evrope.Sva ova propast koja nas je snasla je posledica njihove vladavine.Ako mislite na svoju decu i njihovu buducnost ne budite lenji,na izbore da se ovo zlo skloni!!!

  9. @Lokomotiv GT

    „Dečko nije kriv“? Znaš li ko je bio najveći švercer cigareta? Znaš li koliko ljudi je premlatio sa svojom bagrom? Da nabrajam još?
    A ovaj Dačić je zaboravio da spomene i lažne socijaliste, odnosno SPS.

  10. Kada SPS bio na vlasti nije bilo ni hleba ni mleka,gorivo smo kupovali na ulicama na plasticne flase,nije bilo lekova i vakcina u bolnicama,nije bilo grejanja u skolama,po nalogu Slobodana Milosevica je ubijen Ivan Stambolic,Slavko Curuvija,clanovi SPO na Ibarskoj magistrali i mnogi.Mi smo budale sto smo ih posle 5.oktobra uopste ostavili u zivotu i dozvolili da nam se sve ovo opet desava.

  11. I po cemu je on zasluzan da bude u parlamentu osim sto je Slobin i Mirin unuk i sin kriminalca Marka?! Umesto da se povuce u iligelu zbog zlocina koje su Srbima i Srbiji naneli njegovi deda i baba on se svim zrtvama i porodicama zrtava Milosevicevog rezima tim cinom kezi u lice. Komunjarske dinastije stvaraju se i u Srbiji a ne samo Severnoj Koreji.

  12. Pre neki dan u prodavnici kod Arene prepuno nekih omladinaca i celavih tinejdzera sa crvenim duksevima sa slovo Z i nekakvim buldogom na ledjima , prvo sam pomislio huligani nekog kluba, a onda vidim da je na duksevima logo SPS-a. I to su deca nekih ex komunjara i socijal;ista koja se od ranih dana uvaljuju u partiju i na radna mesta na drzvni budzet.

  13. I posle Miloševića(na
    žalost)Milošević.PS.Posle STRAŠNE vladav
    ine „balkanskog hasa
    pina“,nikakav zaključ
    ak SPS nije izvukao.

  14. Mozda ce da pozovu i decu Klintona, Olbrajtove, Sredera, Blera i drugih zlocinaca protiv Srba da im se pridruze. da je Adsolf imao sina zvali bi i njega.

  15. Dobro bi bilo da Dačić pomene Miru Marković, Rada Markovića, JSO i Legiju. Šta su radili u Slobovo vreme. I gde su sada neki od njih. Ko je ubio Stambolića, Ćuruviju ljude na Ibarskoj magistrali i mnoge druge? Ne prolazi ta demagogija više. Ona je prizemna i za polupismen svet. Mi znamo i pamtimo.

  16. Italija ima svoju Alessandru Mussolini unuku Ducea kao EP poslanicu. Zasto Srbi ne bi mogli imati unuka coveka kojemu su pevali i klicali Slobo, slobodo?

  17. Unuk zla koje je uneseećilo i unakazilo tolike živote?
    Ti, Dačiću, ćeš ući u zatvor, ako Bog da!
    Ti si isto učestvovao u zlu Miloševićevog režima!

  18. Kada sam video šljam od SPS-a koji će da predstavlja parlament,pa još uz to i unuk od Slobodana Miloševića,povampireni komunizam se vraća u Srbiju da je dokusuri u liku i delu Slobodana Miloševića a bogami i Ivice Dačića.
    Pakujem kofere i bežim sa ženom na zapad pošto je ćerka već tamo i nikada se više ne vraćam u Srbiju,jer zaista sve je prevršilo i daru i meru.
    Hvala

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.