Marković Palma: Zbog ovoga neko mora u zatvor, ili Marinika Tepić ili ja

Ostavite komentar


  1. “ Jadan Palma “ . . . morao da se sam javi u Vise Tuzilastvo u JAGODINI ( a tamo nemaju Acin Poligraf ) a njegovu izjavu u V . T -u je prenela gradska Uprava Jagodine ( nesto mi se krije i ne pojavljuje Palma sa koje opadaju listovi ) . . . nego . . . da sakupljamo priloge preko SMS poruka ( ako zatreba ) za advokate ( Djuka je najbolji al’ skup ) a i nesto se “ nas Aca “ ne izjasnjava o slucaju da bar kaze “ nedam Palmu “ ili “ Djilas i Mauricijus “ pa da nam skrene paznju sa ove amoralne pervezije ( trgovina ljudskim bicima – vunerabilnim maloletnim osobama ) a idu izbori za “ predCednika pa se rejting drma ( tendencija dole ka ambisu i propasti izrazena u sarenim zatvorskim uniformama ) . . .

    1. Neko bi, posle ovakvih optužbi, zaista morao da pakuje „ČETKICU“ ali, vidim da Vi već znate ko je taj? Svaka Vam čast. Retki su ljudi vizionari, kakav ste Vi. Mislim da jedino gospodin „Palma“ može da parira Vašoj genijalnosti? Sa ovakvim optužbama se ne šali niti presudjuje po sistemu „MRZIM PALMU ILI VOLIM MARINIKU“?!

      1. Vazno da ste vi uvek na strani istine,samo neznam zasto vam Davas pusta sve komentare.

      2. Tako je. Palma je altruista, izviđač sa udarničkom značkom i pre svega veliki duhovnik. Ne bih mogao njega da povežem sa ovakvim optuzbama, taman posla. Odlično rezonujete nepoznati gospodine.

  2. Jagodinski „bunga – bunga“ kapitalac je pao, neka se pripreme sledeci u svih 186 opstina u Srbiji, posto je svuda slicna ili ista prica.

  3. Neka vidi sa predsednikom kad ima slobodan termin za poligraf, neka ga lepo predsednik propita pa neka kaze da li je kriv… da se ne zivcira narod bez potrebe

  4. A zasto on misli da bi Marinika mogla zavrsti u zatvoru? Zato sto sebe smatra mocnim? Nece Marinika nego ce Palma i njegova bratija u zatvor.

  5. U pravu je. Moraće neko da robija. Ili on ili Marinika. Ovo su mnooogo ozbiljne stvari.

Ostavite komentar


Društvo

Rokvić (NPS): Novi pravilnik REM ne predviđa obavezu emitovanja kvalitetnog programa 10

Rokvić (NPS): Novi pravilnik REM ne predviđa obavezu emitovanja kvalitetnog programa

Potpredsednica Narodnog pokreta Srbije (NPS) i narodna poslanica Ivana Rokvić izjavila je danas da novi pravilnik Regulatornog tela za elektronske medije (REM) o uslovima i kriterijumima za izdavanje dozvole za pružanje medijskih usluga ne predviđa obavezno emitovanje kvalitetanog programa u koji spadaju dokumentarni, dečji, kulturno-umetnički i naučno-obrazovni sadržaji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.