Masovne grobnice bile državni projekat

Fond za humanitarno pravo predstavio Dosije o uklanjanju dokaza o zločinima tokom rata na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Svaki ljudsko bice bilo koje vere ili rase kome se zivot nasilno ouzme zasluzio je da se njegovi egzekutori kazne. To je za dobro buducih generacija. Postavljam pitanje Fond za humanitarno pravo (FHP) da li su ikada izneli problem nestalih i poubijanih srba na Kosovu od strane siptara, da li ste istrazili prodaju organa uzetih od zivih srba koje su zatim bestijalno ubijali. Niste nikada to uradili. Jasno je ja to i znam da novac dobijate od stranih obavestajnih sluzbi koje posto poto hoce srbe da prikazu kao genocidni narod. Dobro vodite racuna vi koji radite za ovu organizaciju da vam ne padne krst savesti na vasa pleca koja se lako savijaju i klanjaju tudjincima.

  2. Koji su organizirali srpsko-srbijanski politicari pod patronatom SANU i SPC-e za sve one koji nisu Srbi i pravoslavci!
    Danas su ““masovne grobnice““ za vecinu zivecih gradjana Srbije i Dodikove Satrapije – smanjene penzije, bez posla, iseljavanje, mafija, lazi………lakse je da se s ovim suoci kao mrtav a ne kao ziv!

  3. Najveci borac Srbije protiv kriminala smatra da zbog ovih divljastava niko ne treba da odgovara, kao i za rusenja u Savamli, za ubistva gardista, za helikopter, za pljacku penzija, za namerno zastarevanje Karicevog i ostalih slucajeva…. Pravnik koji radi sve suprotno od onoga sto je studirao i dobijao odlicne ocene.

  4. ".. operacija premeštanja tela albanskih civila koje su ubije vojne i policijske jedinice".
    Да ли сте сигурни да се ради о цивилима? За најпознатији такав случај, онај из Рачка, недвосмислено је доказано да се радило о терористима који су пуцали на снаге безбедности Србије и који су затим убијени у борби. Међутим, то није сметало Вилијему Вокеру да устврди да се радило о цивилима, што је искоришћено као повод за криминалну агресију на СР Југославију у којој је убијено више од 2000 њених грађана и нанета директна материјална штета од 100 милијарди тадашњих долара.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.