Matić: Respiratora ima, treba ih što pre naručiti

Ostavite komentar


  1. Bravo, tacno na vreme ! Sta ono bi sa avionima i kamionima i milionima respiratora koje je aktuelni Predsednik Srbije narucio kod svoje brace.Ne zna se vise ni koliko ima brace medju svetskom politickom elitom. niti koliko zaista respiratora ima u Srbiji, jer su bili, pa nisu, pa opet jesu postali drzavna tajna.

  2. To je cifra koju mozemo da sakupimo ako 2 miliona srba uplati po jedan euro ovog meseca ili se oni kojima to nije potrebno odreknu svojih sto evra…ovo je ulaganje za buducnost…Mozda da g. Maticu se javno reklamira ovaj momenat(namerno kazem reklamira jer drugaciji vid informisanja ljudi nece primetiti) pa da vidimo da li nam je stalo do nase dece i nas samih….

  3. Evo ja se odričem najavljenih 100 evra za respiratore.Zar se od nekih 500 miliona evra koji će se dati gradjanima, ne može skupiti 2,5 miliona za tako važnu opremu za sve gradjane.

  4. Nema ko da radi na njima, nema prostora gde da se instaliraju i nema adekvatnih instalacija, a ni majstora koji bi to, eventualno, odradili. Eto, resio sam vam i ovo. Neko se ovde debelo ugradio u tu pricu sa nabavkom.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.