Maturantska parada, u organizaciji plesnog kluba „Bolero“, održava se danas u podne na Trgu slobode, ispred Gradske kuće. Između 8.30 i 9.30, maturanti će se okupljati u dvorištu gimnazije „Isidora Sekulić“, nakon čega sledi odlazak na trg, gde će, posle generalne probe, tačno u 12 sati, zajedno sa maturantima svih većih evropskih gradova, plesati kadril za Ginisov rekord.

Maturantska parada, u organizaciji plesnog kluba „Bolero“, održava se danas u podne na Trgu slobode, ispred Gradske kuće. Između 8.30 i 9.30, maturanti će se okupljati u dvorištu gimnazije „Isidora Sekulić“, nakon čega sledi odlazak na trg, gde će, posle generalne probe, tačno u 12 sati, zajedno sa maturantima svih većih evropskih gradova, plesati kadril za Ginisov rekord. Već od 13 sati, u klubu Amnezija, počeće žurka za sve maturante sa majicom „Maturantska parada 2008“.
Učesnici parade će, pod pokroviteljstvom grada, dobiti crne i narandžaste majice, pištaljke i kišobrane na kojima će pisati „Maturantska parada 2008“. Tačno u podne, s radija će se oglasiti Štrausova kompozicija „Fledermauss-Quadrille“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari