Mediji: U Budvi uhapšen Saša Mirković, bivši predsednik Skupštine opštine Zaječar

Ostavite komentar


  1. Pa izgleda da samo njega hapsi Vucic. Nisam vodio evidenciju koji je ovo put. Nego mene u ovoj ubogoj skaski vise interesuje kakvu sekiraciju ima policija u Budvi zbog pronevere u Zajecaru, a nije raspisana crvena interpolova poternica ? Da Bog mili sacuva kakva jeftina regionalna priredba…

  2. Naprednjačka nameštaljka. Naprednjaci opljačkali stotine miliona EUR a njega sude za nabavku dečjih paketića.

      1. Ne, nego bih išao redom. Prvo bi pohapsio lopove koji su milione evra pokrali pa na niže.

  3. Ocekuju se jos hapsenja , Jutros komunalna policija privodi babu Simanu za smokve punu koficu prodaje na ulazu u pijac a ne placa pijacarinu , Radisa parking nije uplatio preko telefona jel ne ume i odno ga pauk u 6h ispred apoteke kupovo glicerin , naravno za lose gorivo koje nema dovoljno oktana pa sa punim rezevarom prodjes manje 300 kilometara nego sa Makedonskim gorivom nemogu da hapse jel Rusi su 2003 pomogli da se vrati komunizam a Simana je bila 5 oktobra pa ona …….

  4. Da je ostao u SNS-u nista ne bi bilo. Ovako, njemu se svete i ujedno se prikazuju kao cistunci. Jednim udarcem dve muve!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.