Medijska koalicija: Neprimereni osvrt na novinarsku karijeru Ljiljane Smajlović

Ostavite komentar


  1. Za kvalitetno novinarstvo potrebna je objektivnost kao i da se jasno razdvoji kritička misao od ostrašćene i navijačke,kao i da se jasno razdvoji kritika od vređanja i izmipljanja.U tom cilju dobro čitajte Ilustrovanu politiku da ne bi i vi primenjivali iste greške kada favorizujete izjave lidera opozicije koje su najblaže rečeno paušalne i neproverene.

  2. Ja zaista počinjem da se plašim. Na šta će ova zemlja ličiti kroz 5-10 godina ako se ovako nastavi? Biće gore nego 90-ih. Nisam čitao ni ovaj ni prošli tekst u Ilustrovanoj, ali kako je neko uspeo Ljiljanu Smajlović da smesti u kontekst ratnog huškača protiv Srbije? Neverovatno… a tek ako stvarno piše da je bombardovanje zbog nje trajalo duže, pa tog ko je to napisao treba odmah privesti na razgovor jer je očigledno da niko sa trunkom inteligencije ne bi sa takvom smejurijom izašao u javnost, tako da je ovde u pitanju nekakav organizovani napad.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.