Medijske manipulacije protiv kritike vlasti

* Gajić: Osnivač "Antidota" beneficijar od smrti Zorana Đinđića * Stefanović: Otvoreno sam protiv režima * Šabić: Nenormalno je da bilo koja vlast blokira bilo čiji račun a odbija da kaže po kom osnovu * Janković: Zarad ličnih interesa produbljuju podele u društvu i podstiču mržnju i nasilje
Reakcije na optužbe Antidota za saučesništvo Kuriru u utaji poreza i vođenju hajke protiv predsednika Srbije

Ostavite komentar

  1. Rodić svašta izmišlja i vec je dosadio Bogu i narodu.Neće da plati porez a blati državu kojoj duguje.Vodi se medijski lični sukob sa državom,na to se sveo kurir.

  2. Ja vise ni ne citam Kurir, vise puta se ispostavilo da pisu neistine i necu da gubim vreme.

  3. Mediji učestvuju u svakoj manipulaciji vezano za valst jer se njihovi urednici šlihtaju tajkunima, i šlihtaju onima koji daju veliku lovu za to. Kao da mi ne znamo da tajkuni krje medije u Srbiji.

Ostavite komentar

Društvo

Direktorka bolnice u Batajnici: Upala pluća sada drugačija nego kod prethodnih sojeva korone, zauzeta četvrtina bolničkih postelja 10

Direktorka bolnice u Batajnici: Upala pluća sada drugačija nego kod prethodnih sojeva korone, zauzeta četvrtina bolničkih postelja

U odnosu na početak ovog meseca, kraj dočekujemo sa ozbiljnijom epidemijskom situacijom. Svi korona brojevi su poslednjih dana u porastu. Za samo pet dana u našoj zemlji pozitivan rezultat testa na koronavirus dobilo je blizu 26.000 naših građana. U bolnici u Batajnici ima sedam puta više pacijenata nego pre mesec dana, ali većina njih ne zahteva kiseoničku potporu, kaže direktorka te bolnice dr Tatjana Adžić Vukičević.

Naslovna strana

28. jul 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.