Menadžment N1: Distributeri besplatno da emituju N1 kada dobije nacionalnu frekvenciju

Ostavite komentar


  1. Kongres SAD odobrio budzet od preko 230 miliona dolara za podrsku „nrzavisnim“medijima u drzavama ex Jugoslavije.Medju njima pocasno mesto zauzima N1 inace podrzavana i od jedne od najmocnijihobavestajnih sluzbi zapadnog sveta .Pametnom dosta.

    1. Kada Kongres SAD odluci da vas najuri sa vlasti, nestacete preko noci. Ocigledno jos nije. Zasto, mislim da i ti znas, “pametni“.

    2. Ako ove godine ne isporučite Kosovo, i to sa osmehom i poljupcima, najbolje u nekoj američkoj bazi, juriće vas po ulicama Srbije uključujući i vas komentar-botove.

  2. Odluka vam je na mestu. Možda bismo mogli da progledamo.
    U protivnom – Koraksove karikature.

  3. Istine radi, SBB je stvoran na kriminalan nacin bez ikakvih dozvola i agresivnim vesanjem kablova gde im se svidelo. Verovatno su potkupili koga je tada trebalo a potom se „prodali“ Sorosuj, pa preproidali „ovom i onom“ i nikada nigde nisu platili nikakvu dozvolu, kaznu, porez, dazbine itd…I sada su postali „elitna demokratija“ iz Luksemburga!!!! I jos bi hteli da besplatno dobiju nacionalnu frekfenciju koja se daje za zemaljsko emitovanje na konkursima. Ne uslazu u uredjuvacke odluke i politiku, ali radi se o privatnim vblasnicima koji su svlasnici nelegalno „stecene“ medijske imprije i to nam sbvakiako nije potrebno. Ako je potreban protivteg RTS-u onda dajte sansu nekom domacem konzorcijumu nekompromitovanih privrednika sansu….. N! mozda ima dobar uredjivacki koncept, ali je poslovni model proizvod kriminalnih radnji i to pravosudje mora da istera na cistinu.

    1. A koji je to domaci konzorcijum i nekopmpromitovani privrednik? Ajde jedno ime daj. A te price kako su oni na silu kacili kablove i da se to tolerisalo mozes babi i dedi da serviras. Ko jos moze da poveruje? Pa ovde ne mogu da rade nezavisni ni koji se drze zakona, a sve ako ne bi neko ko je nasilno kacio kablove. Ajde bre, sjasite sa tim pricama o vecnoj ugrozenosti Srbije sa strane dok nas nasi ovde koje birate na izborima upropastise.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.