Meteorolog Todorović: Preti li „ledeni armagedon“ Balkanu?

Ostavite komentar


  1. Moram nešto da kažem: pre dve godine, miholjsko leto, Zlatibor. Nedeljko kaže, katastrofa, sve se menja. Pada temperatura, kiša. Odem do Zlatiborskog meteorologa.kaže da samo jedan dan, pada temperatura, moguća kišica i nastavlja se lepo vreme. Ja ipak poslušam Nedeljka i izbrišem u Bgd. Nastavi se lepo vreme još 20 dana. Ko zna koliko je pogrešna objava smanjila prihode od turizma u Srbiji.

  2. Šteta što nismo znali riječi „Armagedon“ i “ apokalipsa tamo 70-ih i 80-ih, kad je snijeg bio viši od prosječnog učenika 5. osnovne, a struje nije bilo po tri dana. Zadnje trzaje zime mi smo zvali „babe „. Da smo tada znali da je to ustvari Armagedon, svi bi izginuli.

  3. Preživesmo li ovaj Armagedon, braćo Srbi!? Ej Danase, kakvi naslovi…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.