Mihailović Vučinić: Razvoj korone iznenađenje za sve, respiratornim virusima leto nije sezona

Ostavite komentar


  1. onda ne znam koliko je ova i drugi u srbiji , strucnjaci, kad ih je iznenadilo da jedan ne poznat virus i leti se siri. stvarno u srbiji sve diplome bi trebali da se dobro provere!

  2. To sto javno izgovara direktorka Klinike za pulmologiju KCS, istovetno moze da uz pomoc zdrave seljacke logike zakljuci i Pera prodavac tikvica na Kalenic pijaci. Virus je pre par meseci „doputovao“ i na juznu hemisferu i rasirio se i „divljao“ na teritorijama gde su i temperature i indeksi zracenja oduvek bili visi nego ovde u Stbiji u letnjem periodu Elem u junu,julu,avgustu i ovde prisutan virus nece „pobeci“ od letnjih temperatura. Ali Pera nema odgovornost a ni privilegije direktora klinike.

  3. Izjava da je virus „iznenadjenje za sve“ pokazuje na kom nivou je ta struka kod nas. Najbolji lekari su otisli u inostranstvo, a ovi sto su ostali slabo prate desavanje u svetu, mnogi imaju problem sa stranim jezicima. Kakvi su nam lekari, nismo ti tako lose prosli!

  4. Pa možda zato što ovo i nije virus već aerosolno zagađenje i sistematsko višegodišnje trovanje građana.
    Da se narod malo priseti i pogleda ko je potpisao tzv “ partnerstvo za mir “ i šta ono predstavlja

  5. Moj komentar je upravo „nestao“ i to nezavršen, zbog sistemske greške koju imate u programu otpreme komentara. Naime, ako se iz bilo kog razloga, recimo rotaciom mob. uređaja, „izađe“ iz komentara, ne možete se više vratiti na komentar da nastavite sa pisanjem. Ovo je ozbiljan nedostatak koji bi trebalo da otklonite što pre!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.