Mihajlović: Čak 56 odsto devojčica romske nacionalnosti se uda pre 18. godine

Ostavite komentar


  1. Romi imaju svoju tradiciju i običaje. Oni sistem ne zarezuju I sva nemoć društva I države da ih uvede u „nekakav“ red, koji oni zele da im nametnu, je pokazatelj opšte nemoći. Verovatno je cilj da se inkluzijom, obrazovanjem I terorom zakona i uticanjem na tradicionalno ponasanje Roma, zapravo smanji njihov broj. Licemerno. O braku priča gdja koja je razvedena.

  2. da „rodnopravka herojka“ ne poznaje ludački zakon Srbije koji deci neda da glasaju i da voze pre 18 godina ali im
    „obezbeđuje“ da mogu da imaju „dobrovoljne seksualne odnose“ sa odraslim osobama od 14 godina.
    Pri tome „naša sudska praksa“ je izuzetno naklonjena predatorima koji napadaju decu. Seća li se uopšte neko presude Apelacionog suda iz Beograda koji je oslobodio sudiju suda iz Zaječar starog 60 godina zbog polnog odnosa sa decom, sa „obrzloženjem“ da su sudiju od 60 godina „zavele“ dva deteta ženskog pola od 11 i 12 godina Romske nacionalnosti

  3. Tačno, a zato ove naše u isto vreme počinju da menjaju partnere, i ne udaju se ni sa 40! Neka mi ispravi neko ako sam šta slagao.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.