Mihajlović: Osuda sramnog ponašanja prema operskoj pevačici romske nacionalnosti

Ostavite komentar


  1. Ne znam šta se ovde tačno desilo, svakako da niko ne treba da bude šikaniran samo zbog svog porekla. Reč predrasuda se obično pogrešno tumači, posebno je naše žene ne razumeju u pravom značenju, pa nam stalno recituju „da su one bez predrasuda“. Predrasuda znači ne poznavati činjenice, imati unapred mišljenje o nečemu bez poznavanja svih činjenica i podataka. Naše žene obično kažu da su bez predrasuda što u njihovoj interpretaciji obično znači da mogu sa svima da se zabavljaju ili ih je baš briga za mišljenje (zatucane dakako!) okoline, a biti bez predrasuda znači nešto sasvim drugo, to znači znati sve činjenice o nečemu, a to baš naše žene, i ne samo one naravno, ne znaju. Tzv. predrasude kako se obično tumače kod nas pokažu se često tačnim!

  2. To jeste za svaku osudu, ljudi su se izvinili, to je u redu… Kada mislite da se izvinete ti i tvoj šef, sva lažna obećanja, za sve laži oko koridora…

    1. Gospodja obilazi istinu gotovo uvek , kad se obraća javnosti ,kao dase takmiče koče više i bolje da laze…?!

  3. A šta da nije istaknuta Romkinja, već obična? Da li bi ijedne novine prenele vest da ju je obezbeđenje supermarketa pretresalo pred svima i da li bi ministarka u tom slučaju javno reagovala?

  4. Licemerno. Svakodnevne pljačke, uništavanje države, unižavanje građana, laži i obmane, pa onda, kao, brine o ugroženosti dostojanstva građana. SNS je oličenje najnemoralnije vlasti igde i ikad.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.