„Spremni smo da trčimo dokle god budemo mogli“: Ko je Milan Ćulibrk, glavni urednik NIN-a?

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Džabe gospodine Ćulibrek.
    Bićete dovedeni u red, samo tako, za 6 meseci, možda malo više.
    To je moja prognoza jer ne vidim ni jedan razlog da tako ne bude.

  2. Само пазите да не трчите у погрешном правцу. Ако је Форест Гамп знао да одабере прави правац ,ваљда ће и Ћулибрк знати.

  3. Ma sigurno je Jelena svoje teško zarađene i još teže ušteđene pare dala da bi sve ostalo po starom… Onaj ko je ovo finansirao (našim parama) pokazaće se uskoro delom, a lik će biti ispod Jelenine suknje.

  4. najbolji i najhrabriji! imam jednu molbu za Ćulibrka da slika cene mesa i ostalih životnih namirnica i objavi koliko je sve poskupelo u ovoj godini?

  5. Jednom je Milan Ćulibrk, glavni urednik NIN-a, izjavio da sloboda košta, čitao sam njegove tekstove u NINu i vrlo zanimljivo razmišljanje.Mi u Srbiji smo to itekako osetili i kroz istoriju.

  6. Najevropljanin? Jel to ona nagrada što je Dačić svojevremeno dobio? Čega se pametan stidi…

  7. Ono što je činjenica to je da je NiN postao tabloid od kada ga je Tadić prodao a Ćulibrk postao urednik. Degradirali su čak i NiN-ovu nagradu. Inače Ćulibrk je postao poznat kada se izvinio A.Vučiću jer je tvrdio da prosečna plata nikad neće biti 500 evra.

  8. Koliko hvalospeva o nedeljniku čiji je tiraž oko 40.000 primeraka, a od toga se proda mnogo manje.
    NIN je nekada bio nešto, značio je nešto, ali sada nije ni senka onog starog NIN-a. Novo vreme, novi čitaoci i za NIN nema interesovanja. Očigledno je da su ciljna grupa ljudi koji podržavaju opoziciju, ali je premalo njih da bi NIN bio visokotiražni nedeljnik.
    Šteta, jer sam naučio da čitam čitajući Politiku i NIN koje je redovno kupovao moj otac.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.