Milivojević: Nije svejedno ko podiže spomenik Đinđiću

Ostavite komentar


  1. To znaci da otkrivanje treba da uradi neko Djindjicev, ili mozda cak i sama profesorica!

  2. A zasto to nisu uradili Djindjicevi „drugovi“, koji su posle toga vise od 10 godina bili na vlasti? Ocigledno da su bili zauzeti malverzacijama, i unistavanjem Djindjicevog nasledja, u vidu stranke!

  3. Peti oktobar je naduvana stvar. Realno doneo je boljitak uskoj grupi kriminalaca, a svi mi gradjani smo bili veliki gubitnici.

  4. Sve ono lepo sto je predstavljao 5. oktobar unisteno je u proteklim godinama. Eergija koja je postojala umrla je onog dana kada je ubijen premijer. Slazem se sa gdjom da je veoma bitno ko ce sagraditi spomenik i ubedjen sam da jos nije vreme za to. Tteba ovom narodu jos vremena da svati sta je izgubljeno tog dana. Tek kada pocne da se stvara ta svest bice pravo vreme za spomenik a ako to vreme ne dodje onda nam spomenik nece biti ni potreban…

Ostavite komentar


Društvo

Kada se očekuju gužve u saobraćaju? 10

Kada se očekuju gužve u saobraćaju?

Od sutra se zbog početka prvomajskih i uskršnjih prazničnih ;dana očekuje da će doći do novog talasa sa većim brojem vozila na putevima, graničnim prelazima i naplatnim rampama, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.