Milivojević: Novica Antić jedina brana samovolji i bahatosti onih koji su vojsku sveli na uslužni servis izdajnika i šefa mafije

Ostavite komentar


  1. Kako neko ko nije pripadnik vojske može biti predsednik vojnog sindikata. U vojsci ne treba da postoji sindikat.

  2. Znači promenjen propis-uredba da ministar može biti član neke stranke( ranije po zakonu morao biti neutralan) a sindikat uveden ,baljda po toj istoj uredbi…i tačno je da vojska treba da brani državu,ustav i poredak( između ostalog)..Pa što ga ne brani? Vidi se iz aviona ko krši ustav i radi protiv države i naroda?

  3. Vojska treba da brani drzavu a ne da se bavi politikom. Ukinuti taj sindikat. Zamislite da svestenici osnuju sindikat. Imaju li druge drzave vojni sindikat?

  4. Čudni su gradjani Srbije….
    Ili neznaju USTAV RSrbije….ili su ostali nepismeni…I stoga je jasno da ih Predsednik več godinsma vuče za UŠI da slušaju . Njegs Ali .ne I da čitaju!!!?

Ostavite komentar


Društvo

olena zelenska prva dama ukrajine

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala u Beograd

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala je danas u Beograd, u prvu poset nekog visokog ukrajinskog zvaničnika Srbiji od početka ruske invazije 2022. godine, koji se može tumačiti i kao signal udaljavanja Srbije od Moskve, njenog tradicionalnog saveznika, javila je agencija Rojters.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.