Miloš Milutinović novi načelnik Kolubarskog okruga 1Foto: Kolubarski okrug

Miloš Milutinović, diplomirani poslovni informatičar, master ekonomista i doskorašnji pomoćnik gradonačelnika Valjeva, novi je načelnik Kolubarskog upravnog okruga, piše portal Kolubarske.rs.

Na ovu dužnost je postavljen Odlukom Vlade Republike Srbije umesto dosadašnjeg načelnika Gorana Milivojevića, koji je na toj funkciji bio od 2015. godine.

Nakon primopredaja dužnosti, novi načelnika Kolubarskog upravnog okruga je rekao da je velika čast, ali i odgovornost, stupanje na funkciju načelnika Kolubarskog upravnog okruga.

– Moj primarni posao je da budem spona između Vlade Republike Srbije i jedinica lokalnih samouprava na teritoriji Kolubarskog upravnog okruga. Naravno, praćenje i pomaganje u realizaciji projekata od državnog značaja, kao i dovođenje novih projekata i investicija u Kolubarski upravni okrug će takođe biti deo mojih zaduženja, rekao je Milutinović.

Miloš Milutinović novi načelnik Kolubarskog okruga 2
Miloš Milutinović i Goran Milivojević Foto: Kolubarski okrug

On je najavio da će održati sastanke sa predsednicima opština i gradonačelnikom, zatim će obići teren, utvrdiće prioriteta i radiće na njihovoj realizaciji, pišu Nezavisne internet novine Kolubarskog okruga.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari