Milošević: Lekari koji se ne vakcinišu narušavaju višemilenijumski etički koncept

Ostavite komentar


  1. Naprotivm vi, korumpirani, narušavate Hipokratovu zakletvu i okrećete se novcu i društveno-političkoj moći. Skonite se i ćutite, revolucija je neminovna.

  2. Odavno ste se vi i vama slični pozdravili s etikom. Svaka čast kolegama koji odbijaju vakcinalni teror.

  3. Pa lekari su kao i obicni ljudi, oprezni za svoje zivote, a oni ipak poznaju tu oblast vise puta nego mi obicni smrtnici, . . . A vi Drrr, Ivana , slabo poznajete tu materiju ???

  4. Tako je doktorka, sta su ucili i kako su polagali ispite, ako ovo osnovno pravilo ne postuju.

  5. Izuzev politicke podobnosti i sedenja u kancelariji doktorka niti se bavi profesijom ,neka objavi gde je istrazivala sastav,dejstvo ,efikasnost i nezeljene reakcije prvi put primenjenih RNKa vakcina.

  6. Da li vakcinisani mogu da prenesu virus?Koliko smo culi vakcina samo ublazava klinicku sliku ali ne zaustavlja sirenje virusa.

  7. Ja mislim da je resenje da se otvori krilo gde ce nevakcinisani doktori pregledati nevakcinisane pacijente a lecice ih nevakcinisano osoblje. Ako vec nema mesta na prijemnom na drustvenim mrezama.

  8. Samo vi možete da objavljujete idiotske komentare protiv lekara!Zašto onda od njih tražite pomoć ako im ne verujete?

  9. Kako se zove i kako se definise situacija kad vakcinisani pacijent, ali ZARAZEN dodje kod nevakcinisanog lekara i zarazi ga??? Da li je i to narusavanje nekog koda, ili?

  10. A zasto ne objavite koliko zarazenih ili hospitalizovanih ljudi je vakcinisano. Ja za koga god da znam da je trenutno bolestan i čak u bolnici zbog toga, taj je vakcinisan. Šta ćemo sa tom činjenicom? To me zanima…

  11. Direktorka kovid bolnice u Batajnici, Tatjana Adžić Vukičević, je javno rekla „Korona virus nije naučno istražen, vakcine su eksperimentalne ali svi zdravstveni radnici moraju obavezno da se vakcinišu“. Pa ko je ovde lud?

  12. Hoće li neko objasniti čemu služe te „vakcine“ pošto je juče moj dragi kum preminuo od korone iako je bio uredno vakcinisan.

  13. Jedno pitanje za ,,sruku“
    Jel to znači da onaj koji je vakcinisan ne može da prenese zarazu???
    Kako to???
    A zašto i vakcinisani ooet onda pokupe virus i obole i po dva-tri puta ..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.