Milutin Jeličić Jutka izašao iz zatvora

Ostavite komentar

  1. Ovakvim postupcima i presudama pravosudje šalje neprimerenu poruku svim sekusalnim predatorima da slobodno jurišaju na tudje žene i da zloupotrebljavaju službeni položaj u seksualne svrhe a da će za to da prilegnu do 3 meseca pa „teraj Jovo nanovo“!

  2. Covek odleza tri meseca na pravdi boga s obzirom da sud je sud ocenio da za krivično delo polno uznemiravanje tužilac NIJE pružio dovoljno dokaza .

    1. У Данској дужина казне није фиксирана. Ако сте мигрант/избеглица из неке муслиманске земље онда за силовање девојчице или дечака беле пути уопште нећете бити осуђени.

Ostavite komentar

Društvo

Šabić: Informer da ukloni štetan, uznemiravajući i uvredljiv intervju 10

Šabić: Informer da ukloni štetan, uznemiravajući i uvredljiv intervju

Činjenica da i pored protesta građana i zahteva javnosti da se skandalozni intervju sa serijskim silovateljem Igorom Miloševićem ukloni sa Jutjuba, a vlasnik Informera Dragan J. Vučićević to ne želi da uradi, pokazuje samo stepen njegovog licemerja, odnosno stvarne motive objavljivanja intervjua, na koje su medijska udruženja, novinari, aktivisti i šira javnost ukazivali.

Naslovna strana

1. oktobar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.