Milutin Jeličić Jutka zadržan u pritvoru

Ostavite komentar

  1. Uf . . . sada ce Jutka i ekipa da “ propevaju “ . . . uf . . . eto novih briga “ nasem Aci “ i ekipi . . . jedina Jutkina sansa je Acin poligraf ili odlican advokat ( znate vec na koga mislim . . . da . . . Djuka . . . taj ima dobre veze u partiji i bratiji a i u N . Skupstini je car al ‘ je skup za Jutkin dzep ) . . .

    1. Draga gospodo, ovo je sramota! Milijana Ivezic i Goran Rilak su ljudi koji rade u opstini Brus mnogo pre Jutke. Uhapsili ste ljude koji rade za bedne plate od 30, 40, 50 hiljada dok se oko nas kupuju kuce u Londonu, voze porsei I dzipovi. Sramota! Ova drzava je katastrofa kakve nema nigde!

  2. Kada bi ovako pravda i zaista radila ne bi bilo vrha SNS-a u politici, a bogami ni mnogih iz SPS-a, DS, DSS-a itd.

  3. Bas me zanima da le ce istraga dovesti do stvarnog investitora objekta na Pancicevom vrhu , za koga u Brusu a i sire svi znaju ko je, ili ce kola slomiti samo na ovim uhapsenima????

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

7. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.