Ministar Đorđević na miting SNS kolima dečje ustanove

Saobraćajna nezgoda državnog vozila na putu za Kostolac otvorila brojna pitanja

Ostavite komentar


  1. Sreća je za Serbiju da joj predsedava najbolji student pravnog fakulteta državnog univerziteta u Bg u pa ne mogu državni funkcioneri da se razmahnu u zloupotrebama koje su im imanentne egu i đžepovima! Kako li je taj lik, Vučić samo dobio te ocene a da u praksi se kaže kao jedan običan tutumak, gori i od onih koji su studirali i desetak godina i izgleda naučili, shvatili zašto se u školu ide a ne da se hvališe neznanjem i indeksom!

  2. Samo bahato, od nasih para,
    Rumunija, Crna Gora, Bugarska, Bosna su nas prestigle
    akedonija i Albanija na upravo prestizu,
    a za koju godinu ne bi bilo cudo da i Kosovo bude boje od Srbije.
    SNS-u hvala.

  3. Placi voljena zemljo!!! Kako ih samo nije sramota???? U Norveskoj ministri idu biciklom na posao..aplata radniika 4000e..u Srbiji 50% naroda gladno oni imaju „ kobre„ i otimaju od naroda sve pa cak i vozila za socijalno ugrozene!!! Bednici!!!!

  4. Istorija se ponavlja. Pajtic je uzeo pare za izgradnju doma za hendikepiranu decu, a ovaj se samo provozao kolima koja pripadaju Zavodu za vaspitanj dece i omladine.

  5. U teškoj sam dilemi da li su ovi sada ili oni iz devedesetih pa zatim i oni posle 2000. najbahatiji. Nigde u svetu i u iole normalnoj i uređenoj državi, ministri iz Vlade ne idu sa službenim vozilima ministarstva na predizborni stranački skup gde se održavaju lokalni izbori. Jočić je svoju zloupotrebu preskupo platio doživotnim boravkom u invalidskim kolicima, kada je službenim Mercedesom ML 500 išao privatno u lov. Najteža posledica bahatog ponašanja ministara (Dragan Veselinov ) i njihovih (namerno ne vozača) već “šofera” je pogibija nesrećne studentkinje Katarine Marić . Pomenuti Veselinov je čak i lažno svedočio u korist vozača-ubice povodom navedene tragedije. Slavica Đukić Dejanović (kao I njen vozač koji je bahato preticao preko pune linije) je takođe teže povređena prilikom zloupotrebe službenog vozila Audi, kada je prisustvovala predizbornom mitingu AV u Vranju. Vozač ministra Đorđevića iz prethodnih primera nije izvukao nikakvu pouku. Zato je, iako je sinoć imao sreće (nije bilo teže povređenih i poginulih), u svoj CV ubeležio veliku mrlju koja ga može koštati daljeg napredovanja u službi. Naime, osim velike materijalne štete na službenom vozilu, bahatom i prebrzom vožnjom (na potpuno ravnom putu) sebi samom je potpuno uskratio šansu da postane (kako je to kod evropski preumljenih radikala čest slučaj) predsednik opštine, državni sekretar ili ne daj Bože čak i ministar.

  6. Fakat da je Srbija cirkus od drzave. Sto je najgore ovakvi pokusavaju da slican recept prodaju i susednim drzavama koje su fazu cirkusa /zahvaljujuci upravo njima/ odavno prevazisle.

  7. Sada ce na slican miting u Srbiji doci i sirovi Dodik iz susedne Bosne /Banja Luke/
    pa da svi "patrioti" budu na jednom mestu.

  8. Ovo nikada nece biti normalna zemlja!Svaki komentar je suvisan,mogu samo da kazem da je trebao da prodje kao nekadasnji ministar Jocic.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.