Ministar odbrane: ‘Srbija je evropska sila’ po broju ispravnih tenkova

Ostavite komentar


  1. Ovaj je nepopravljiva budaletina. Da te tenkove ponekad provozate, verovatno bi se videlo o kakvoj se „ispravnosti“ radi. Taj tenk je danas najranjiviji u Evropi – sredstva za uništenje su napredovala , a on je ostao onakav kakv je i proizveden! Slična situacija je i sa MiG.29 – kante sa livade su remontovane i sada je na nivou onog aviona kao kada je kupljen osamdeset i neke! U prevodu – danas u vazduhu može da posluži samo za odstrel kao fazan!!! Sramota je kakve poluistine i neistine plasira narodu ova osoba poznatija kao Tetkino Tetinče!!

  2. Ispada da smo u svemu prvi, osim u BDP po glavi stanovnika. Ali tu napredujemo. Sad smo 14ti. Ne u Evropi naravno – tu smo na dnu lestvice — nego u Africi. Ali i to je pobeda SNSa!

  3. Nemački ambasador u Srbiji Tomas Šib i šef NATO vojne kancelarije u Beogradu Tomazo Vitale obišli su danas Tehnički remontni zavod Kragujevac (TRZ) i poručili da će NATO nastaviti da pomaže Srbiji u odlaganju i uništavanju opasne i zastarele municije i naoružanja, što će zemlju učiniti bezbednijom ! (Danas 02.10. 2020)

  4. Možga je „po broju ispravnih tenkova Srbija evropska sila“, ali po broju neispravnih političara daleko prednjači.

  5. Videli smo kako je prosao Mig i jadni piloti, naduvani dezerteru u tehnickom mandatu.

  6. Dotičnom AV bi trebalo pokazati snimke Azerbejdzansko/Jermenskog unistavanja tenkova i oklopnih vozila iz vazduha pa da poradi na tome.

  7. Mnistar ocito nije upoznatda su u danasnjim uslovima ratovanja tenkovi gomila gvozdjaViditeda Azeri sa dronovima skidaju Jer menske tenkove kao zrele kruske Kad Azeri imaju ovakve drono ve mozete misliti sta imaju najavremenije armije sveta.

  8. Niti jedan jedini ministar odbrane bilo koje normalno ustrojene evropske drzave, nikada sebi ne bi dozvolio da ovako, jeftino i bez veze, lupeta, kao sto to, uporno i neumorno, cini ovaj, Brnabickin! A u tom – njemu svojstvenom – sramnom ponasanju, poveliki je „stos“, isto tako, to sto se njegov „vrhovni komandant“ uopste ne oseca prozvanim od ovih, ovako i ovoliko, izrecenih gluposti… Strasno!

  9. Sa ovom vlašću bar nismo u sumnji. „Bolje je ćutati i biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju“.

  10. Kada ce ova nepopravljiva budala da prestane da saopstava gluposti i da umislja da je on neki vojni strucnjak?Ja mislim da on nije ni strucnjak ni za kokosije perje?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.