Ministarka pravde: Razočarana sam oslobađajućom presudom za ubistvo Ćuruvije

Ostavite komentar


  1. Sramotno,bezobrazno i tuzno.Sta mogu gradjani da ocekuju od pravosudja?PRAVDE U SRBIJI NEMA.Gde je bezbednost nasih gradjana,pa nije cudo kad ni posle 25 god.sudovi ne znaju sta rade,sta im je posao.Specijalna komisija da ispita diplome sudija i da li su podmiceno.

  2. Treba Vas da je sramota.Vi ste ministar pravosuđa.Treba ostavku da date,da imate imalo morala i poštenja,a ne da pravite narod ludim.25 godina rešavate očigledno ubistvo čoveka,građanina ove države i niko nije kriv???Treba i Vas tako ubiti pa 25 godina uzimati od Vaših najmilijih pare preko advokata i sudova,naplaćujući svako održano i neodržano ročište i na kraju doneti presudu niko nije kriv.Valjda ga vazduh ubio?Vi ovo nazivate sudstvom i državom???Baš je odlično izvršena reforma sudstva iz sporog decenijskog u višedecenijsko,koruptivno,nemoralno,nepravedno,višedecenijski pljačkatorsko,bez trunke istine i pravde.Bog Vam sudio za sva dela i nedela koja činite već 25 godina i više.

  3. Kakvo je ovo licemerje, pa ministarka nam se smeje direktno u lice. Čuj „duboko je razočarana“ kakav cirkus

  4. Koliko je sanduka Sampanjca popijeno u ministarstvu , tuzilastvu i u sudstvu nakon ove skandalozne presude Apelacionog Suda , naravno , sibicar je castio jer se osvetio Curuviji . . .

Ostavite komentar


Društvo

Izraelski napad: Stanovnici Rafe u očaju 10

Izraelski napad: Stanovnici Rafe u očaju

Spontane proslave na ulicama Gaze u ponedeljak uveče nisu dugo trajale. Neposredno nakon što je Hamas objavio da je prihvatio sporazum o prekidu vatre koji su predložili Egipat i Katar, stigli su izveštaji o snažnim eksplozijama u istočnom delu Rafe, gde je izraelska vojska u ponedeljak ujutro naredila hitnu evakuaciju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.