Ministarstvo branitelja: Zgroženi spomenikom Tepiću

Ostavite komentar


  1. I ja sam zgrožen spomenikom samo ne iz istih razloga kao hrvatski "branitelji". Ja sam zgrožen zato što su majoru Tepiću pomoću spomenika skinuli uniformu JNA i šapku sa petokrakom i obukli ga u neku potpnuno neprepoznatljivu uniformu. Istina, osećam zahvalnost što mu nisu na glavu stavili šubaru sa kokardom. Još me više pogađa što se autor spomenika ili nije potrudio ili ne bi ni umeo da potrefi majorov lik. Spomenik me podseća na slike Dragana Stojkova u Skupštini Srbije ili, kad dijaspora naruči spomenik Tesli a dobije Džina Kelija "Singing In The Rain". Umetnička vrednost = 0. Treba svi zajedno da se stidimo, Tepić je bio heroj.

  2. Komsije zavidne sto nisu imali jednog takvog heroja. Sjecte se njihovih toboznjih heroja Vukovara ? Vukovar kada je bio opkoljen sakrivali su se po kukuruzima i podrumima kao misevi a komandni kadar je zbrisao pre opkoljavanja..

  3. JNA je tada bila legitimna vojna organizacija a napad na nju je bio teroristicki akt.Priznaje li to onda HDZ de je bio teroristicka organizacija?

  4. MI SMO ZGROZENI USTASTVOM, KOJE U HRVATSKOJ POPRIMA SVE VECE RAZMERE I PRECUTNO ODOBRAVANJE VLASTI. ZGROZENI SMO STO JE FASIZAM U NASEM SUSEDSTVU. TEPIC JE HEROJ, PRIMER KAKO SE POSTUJE ZAKLETVA DOMOVINI, KAKO SE BORI PROTIV FASIZMA .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.