Ministarstvo: Nije Visoka škola sponzorisala nastup pevačice i starlete već studentski parlament

Ostavite komentar


  1. Sa kog računa je plaćeno „gostovanje“ i od čijih para?Ako su pare iz budžeta RS(direktno ili indirektno) onda smo svi u tome učestvovali,bravo za buduće intelektualce.

  2. Pa nije skola nego studentski parlament? A odakle njima pare nego iz skole?! Sram vas bilo lazovi

    1. Apsolutno ste u pravu. Ovo saopštenje je sprdanje sa narodom. Da nisu možda studentkinje više škole u Ćupriji sakupile više hiljada evra za „nastup“ pevaljke i starlete?

  3. Sve mislili, pa jedno smislili! Laz je osnovna alatka Vucica, Vlade i svih SNS-ovaca.

  4. Boze’ …. boze … ….. svuda u svetu studenti su najsiromasniji deo drustva …. osim u sns – Cupriji tacnije VMS …moram proveriti ovu sns – informaciju kod 9 odpustenih doktora nauka i profesora sa VMS da bi se napravilo mesta za 6 – u platu Martinovicu i “ vozacu “ leteceg sns automobila onom primitivnom Orlicu

  5. Visoka medicinska škola strukovnih studija u Ćupriji nema ugovor o angažovanju estradnih umetnika ? Gospodo iz ministarstva to sto za vas nepostojanje oficijelnog ugovora izmedju jedne visokoskolske ustanove i starlete nedvosmisleno amnestira odgovorne te iste skole od zloupotrebe sluzbenog polozaja
    i bilo kakve odgovornosti s tim u vezi ,deluje do te mere iritantno po um svakog normalnog i postenog gradjanina ove zemlje ,u cijim ocima zelite sebe da predstavite ,,naivnim dobricama,, koji tesko mogu da shvate i samu pomisao na to da se u jednoj ovako uredjenoj zemlji uopste mogu desiti takve i slicne radnje mimo gore pomenutog pravnoobavezujuceg ugovora za strane potpisnice istog! Davno je proslo vreme kada su takve prljave ujdjurme uz blagoslov vladavine nekih drugih radjene ispod zita ! Na srecu svih istinskih patriota ove zemlje ,a to danas mogu biti samo ljudi koji istinski vole svoju otadzbinu,danas imamo vas , vlast koja nas do bola cini srecnima sto smo njeni podanici , savremenici i svedoci sveopsteg blagostanja koga doduse cast casnim izuzecima mozda jos uvek nismo svesni kao sto nismo svesni ni cinjenice da je korupciji i zloupotrebama bilo kakve vrste konacno i za sva vremena odzvonilo !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.