Ministarstvo odbrane: Ima vojnika koji nisu iskoristili odmor, ali podaci sindikata nisu tačni

Ostavite komentar


  1. Od vojske nema vise ni V. jedan pripadnik obavlja 4 razlicite duznosti a prima jednu platu nagura silne sate koje ne moze da iskoristi i kad trazi jedan slobodan dan kao da je trazio milion evra na zajam uzas i sto ga sleduje od strane vojne ustanove dobice odgovor da ga ne sleduje a pogotovo rec od koje se jezim od rukovodeceg kad kaze posao ne sme da trpi i posao je na prvom mestu svi koji tako misle nisu normalni pa porodica i zdravlje je na prvo mesto svatite vise to jednom za svagda

  2. Tako je to kad se ode rano u penziju. Najviše bi voleli da im se vrate privilegije iz doba Tite.

  3. Tačno je za odmore verovatno. Ja sam upravo dobio informaciju na terenu da nam je stopiran odmor. To je zbog opterećenosti jedinice. Najtužnije je u svemu što neko ko je uplatio letovanje on može na odmor a ko nema para da uplati on mora da radi. Jadno i bedno od ove ustanove.

  4. Znam da sindikat laže, neće vojska ostati bez tog kadra, ljudi će jednostavno otići u penziju, a nedo Bog neki i pomreti!!! Dobro je samo što po zakonu možeš tražiti samo zadnje tri godine što ti vojska duguje, meni duguje dva života koliko sam radio prekovremeno za narod i otadžbinu, i ovaj treći koji sam njoj redovno dao! I sva tri džaba!!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.