Ministarstvo odbrane: Vule Bojović od 2016. godine nije profesionalni vojnik

Ostavite komentar


  1. Ponekad su mi smešni ovi iz opozicije. BIA im uvali neke falš podatke pa posle ispadaju budale! Svaku informaciju tri puta proveriti, nikad na prvu loptu!

    1. KO nam garantuje da ovi Acini i Vulinovi “ generali „, sa clanskom kartom sns sekte ili trabanata , govore ISTINU na ovom “ zvanicnom “ saopstenju bez podpisa

  2. Kakav vrhovni komandant ????
    Pa nije ratno stanje pa da je predsednik vrhovni komandant.
    Imali smo jednog koga su zvali „Komandant“ a ovog zovu „Vrhovni komandant“ verovatno zato što veći „Biznismen“.

  3. Uvek me duboko dirnu ova saopstenja koja niko nije potpisao, a zdusno brane nesto premisama koje apsolutno ne stoje. Postovani nepotpisani, Vrhovni komandant (po Ustavu ne postoji, ali svi znamo na koga se misli), kao ni ministar odbrane, nikakav kredibilitet niti moralni autoritet nemaju, te je suludo nekog optuzivati da to potkopava. Uzgred, kako ocevi, braca, svastike, tetke iz daleka?

    1. Ma utice onaj organski paradajz pa im se svasta prividja, kazu prskaju lisce esidom da budu bolje haludze.

  4. Spinovanje….Sramno. Vlast se pravi Toša, znači dali državne kredite čoveku koji je UHVAĆEN U VARANJU (vlasnik Jovanjice prodavao kivi 2016. Rusiji iz EU bavio se preprodajim i uhvaćen u lopovluku)….ej dobio državni kredit više miliona evra….
    Svakodnevni primer, nedodirljivosti vlasti, vlast je IZNAD ZAKONA…. Saberi, odruzmi, zato i jesmo tu gde smo kao u svakoj Severnoj Koreji…..i šta tu će da budu izbori? Možeš misliti….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.