Ministarstvo problem prebacuje u ruke stručnih društava

Ponovo preklapanje velikog broja takmičenja učenika osnovnih i srednjih škola

Ostavite komentar


  1. Друштво педагога техничке културе које је организатор такмичњења за ТИО и ТИТ још увек није донело важећи Правилник и пропозиције за такмичење за школску 2018/19. годину иако је прво полугодиште на крају. Толико о озбиљности организатора.

  2. Ja ovde razumem samo da se Ministarstvo žali da je premalo vikenda kojima treba da rade prosvetni radnici i deca. Zašto ne može to takmičenje da bude radnim danom? Takmičarima neće biti ništa da propuste jedan radni dan, a profesori su plaćeni da rade RADNIM danom. Prekovremeni rad ili dnevnica su za prosvetne radnike misaone imenice. Možda to gospoda u Ministarstvu ne znaju, pošto se za njih podrazumeva da imaju vozače, dnevnice, prekovremene, topli obrok…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.