Mitić: Odustali smo od prekida tribine zbog sačekuše

Umesto otkazivanja, promenjena lokacija tribine na kojoj je govorio osuđeni ratni zločinac Veselin Šljivančanin

Ostavite komentar


  1. Dakle, fašistima u Srbiji široko polje. Fašisti u Nišu prekidaju tribinu o pomirenju. Prekinuli zato da se narod ne bi približio istini o tome šta su nacionalističke falange zločinile na Kosovu. I Srbi, i Albanci, i Hrvati i Muslimani imaju svoje zločince i nasiljem ne dozvoljavaju da se o tome javno govori. Ali, istovremeno, uz državne garancije i poticaje, svi ti zlikovci smeju javno da obmanjuju svoje javnosti i da, tako, još dublje zakopavaju istinu o nevinim žrtvama (srpskim, hrvatskim, muslimanskim i albanskim, podjednako).

  2. Ko je ova žena, čiji je "glavni posao" upadanje na tribine koje ljudi organizuju sa namerom da ih prekida?! Zašto se ona kao pripadnik "Inicijative mladih", boji nečijeg govora i mišljenja? Zar njima nije cilj da se omoguće osnovne ljudske slobode svoim ljudima? Čak i onima koji ne misle kao Anita Mitić, koja je u jednoj TV emisiji, izjavila da je u Prištini pronašla i osetila pravu ljubav? Da li Srbi i Srbija u tu čast treba da prestanu da govore ili, da imaju svoje mišljenje o uzrocima sukoba na teritoriji bivše Jugoslavije?! Zašto neki misle da svojim pravom, imaju prava da ograničavaju prava drugih?

  3. Rado ponavljam:Srbija je diktatorska prćija,ako ne uključite internacionalne institucije nećete ništa promeniti!-(Ne) javni servis rts je na AV budžetu,šta očekujete od manjih mediija?!

  4. Zasto bi nekom ko je odrobijao svoju kaznu bilo zabranjeno da o svom slucaju slobodno govori. Da li mu je sud i to zabranio pa sad ne postuje kaznu ? Ovako kako rade, "inicijativa mladih" ne kompromituje samo sebe nekakvom snaznom naklonoscu ka komesarskoj pravdi iznad prava nego i sam projekat pomiremja za koji se navodno zalazu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.