Mitrovčanima onlajn ulaznice za turističke atrakcije 1Foto: mitrovica.info

Turistička organizacija Grada Sremska Mitrovica organizovala je info-turu za predstavnike medija, receptivne turoperatore, influensere i predstavnike turističkih agencija, povodom početka saradnje sa onlajn platformom „Visit Serbia”, prve platforme za onlajn prodaju ulaznica za turističke atrakcije u Srbiji.

Kako prenosi Sremskomitrovački portal, direktor Turističke organizacije grada Dušan Drča je rekao da će putem platforme „Visit Serbia” moći onlajn da se kupe ulaznice za posetu Carskoj palati, Muzeju Srema i Specijalnom rezervatu prirode „Zasavica”, pojedinačno i u paketu.

Na ovaj način, olakšava se i ubrzava kupovina ulaznica za sve turiste, a u narednom periodu biće i onlajn ulaznica za turu sa licenciranim vodičima, koji će turistima predstaviti Sremsku Mitrovicu i okolinu.

Branislav Dogandžić, direktor firme „Visit Online”, koja je nosilac platforme „Visit Serbia”, rekao je da je ovom info-turom promovisana „Avantura u sremskoj ravnici“.

Naime, kupovinom onlajn ulaznice, turisti mogu da posete najvažnije atrakcije u Sremskoj Mitrovici i uživaju u nezaboravnoj avanturi.

Više vesti iz ovog grada čitajte na ovom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari