Mitrović: Đilas izmišlja hapšenje

Ostavite komentar


  1. Đilas izmišlja hapšenja jer su to oni radili. Đilas je uništio našu državu i njene građane,a znaju šta su radili Legiji i kako su i na koji način njega okrivili, pa se zbog toga. Ova vlast nije kao vaša, vaše je tužilaštvo i sudstvo čega se bojite.

  2. Ovaj "covek" nije izgovorio istinu vec 5-6 godina te sam se zbog njegove predzadnje recenice pozdravio sa EU na dugi,dugi period.

  3. Meni je vrlo zanimljivo slušati pisma Željka Mitrovića, iz njih saznamo nešto što nikad ovako nebi saznali.

  4. Deset puta ponovljena laž postaje istina samo se Đilas malo tu preračunao, to su stare metode kojima su se služili žuti i prevaziđene su, nije više ovaj narod lakoveran.

  5. Djilas je ponovo spreman da igra prljavo, ali taj naporan i tezak film je narod vec pogledao!

  6. Mozda je gospodin Mitrovic sanjao da je postao Ministar pravosudja ili policije. Ko je on da tvrdi da li ce neko biti uhapsen ili ne. Strasno! Ili se u nasoj zemlji ministri nista ne pitaju, nego tajkun Mitrovic odlucuje. SNS-ovci se kao gnusaju tajkuna, doduse svih osim Karica, Mitrovica, Vucicevog brata… Ti tajkuni su najgori.

  7. Neprijatno me iznenađuje činjenica da je list Danas objavio i jedan red pisma sa potpisom ovog "čoveka", a kamoli nešto više.

  8. Mislim da ti nije dirigentska palica u rukama,malo si se zaneo dajuci sebi pravo da se mesas tamo gde ti nije mesto.Jedino ako nisi dobio domaci zadatak od sefa.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.