Mladić iz Splita nestao u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Vrlo jednostavno! Ispitajte obezbedjenje. Oni moraku da znaju. Ako je bila neka frka na naviinalnu osnovu, a njegovi drugari nisu primetili, samo je obezbedjenje moglo da fa izbaci ili sta vec, a da se nije digla frka, d ortaci ne primete! Samo njih za usi. Ili znaju ili su krivci!

  2. objasnite nam sta glasamo i o cemu na referendumu vecina nas nema pojma. Kako da glasam za nesto kad neznam za sta glasam

  3. Dragi Gospode, neka se uskoro javi, da je ziv i da je dobro. Molim te Boze, pomozi mu…

  4. Uhapsiti navijače huligane koji su bili ispred i u klubu.
    Ah pa to je udarna pesnica SNS onda ništa neće biti

Ostavite komentar


Društvo

olena zelenska prva dama ukrajine

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala u Beograd

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala je danas u Beograd, u prvu poset nekog visokog ukrajinskog zvaničnika Srbiji od početka ruske invazije 2022. godine, koji se može tumačiti i kao signal udaljavanja Srbije od Moskve, njenog tradicionalnog saveznika, javila je agencija Rojters.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.