Mladić u Bačkoj Palaci zadobio teške povrede glave: Četvorica maloletnika napala ga "slučajno" 1Foto: Đorđe Đoković

Napad na Jovana J. (19) iz Gajdobre desio se juče oko 3 časa ispred gimnazije u Bačkoj Palanci, od siline udaraca ostao je bez svesti. Četvorica maloletnika koji su osumnjičeniza napad, pravdali su se u pritvoru kako su „greškom“ napali Jovana, te da su ga zamenili sa drugom osobom.

Napadnuti mladić je nakon večernjeg izlaska pratio devojku, pozvali su taksi i čekali da dođe.

U tom trenutku su prolazila dvojica maloletnika i počeli da ih provociraju. Zatim su maloletnici otišli i vratili se sa još dvojicom.

Nosili su sa sobom motke i bez ikakvog povoda počeli da udaraju Jovana i naneli mu teške povrede glave. Napad je prekinuo taksista koji je u međuvremenu stigao.

Mladić je ostao bez svesti. Hitna služba Doma zdravlja je brzo reagovala na poziv i on je brzo prevezen u Urgentni centar u Novom Sadu. Zadobio je prelom jagodične kosti, povredu u predelu oka i potres mozga, ali je sada u svesnom stanju.

Prebačen je na neurohirurgiju pri Kliničkom centru u Novom Sadu.

BAP vesti nezvanično saznaju da su napadači privedeni i da radi se o maloletnim licima. Takođe nezvanično, oni su izjavili da su „greškom“ napali Jovana jer su ga „zamenili“ sa drugom osobom.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari