Mlako objašnjenje kao izvinjenje

RTV Vojvodine se posle dve nedelje "izvinila" zbog objavljivanja "Kurirove" konstrukcije povodom prebijanja trojice studenata u Novom Sadu

Ostavite komentar


  1. novi providni nacin borbr dilasovci prebijaju boskove a boskovi dilasovce pa zna se ko je nasinik toliko providno daje AV dobio posle ovoga toliku podrsku da niste ni svesni a u stvari vi ste mu tome doprineli i svakog dana doprinosite a dokaz sve vas je manje i manje na ulici jer ljudi kada prespavaju shvate sta se u stvari hoce takozvanim protestima

    1. sima cukic:Ovi protesti opozicije su postali besmisleni jer od njih nema niko nikakve koristi.

  2. Nije mi jasno zašto je se RTV izvinjava o onom što su preneli što su drugi objavili.Ako nešto nije bilo tačno onda neka se izvini Kurir.

  3. RTV nema nikakvu potrebu da se bilo kome izvinjava. Oni su se pozvali na Kurir i tu vest doslovno preneli.

  4. Televizija Vojvodine je glasilo SNS-a a ne javni servis gradjana VOJVODINE.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.