Mlić: Vanredno stanje i strah

Ostavite komentar


  1. Nikad vise investicija u Srbiji nije bilo, nego otkad je SNS na vlasti. Da li oni stvarno veruju u te svoje lazi? Redom svi, i Jankovic, Jeremic, Radulovic, Obradovic… Toliko su lazi izrekli da ni sami ne znaju, svakog dana.

  2. Mislim da niko novinarima ne brani da kritikuju vlast, ali to ne znači da treba da preteruju i da izmišljaju događaje! I, naravno. ovde treba reći pojedini novinari, jer ima mnogo više novinara pravih koji uopšte nemaju potrebu da kritikuju vlast! Nisu plaćeni da izmišljaju događaje, već su slobodne ličnosti koje govore što sami misle!

  3. Imamo dva puta godišnje izbore i permanentnu predizbornu kampanju. To je potpuno neregularno stanje za život i rad, ali i nepovoljna atmosfera za dolazak novca u Srbiju", ocenio je Milić. /// raspisuju se fingirani Izbori gde Agenti BIA glume OPOZICIJU , ko je istinski disident biva proteran , ubijen , ili pre toga zatvoren u Zatvorsku Ludnicu i tamo ubijen kao disident Milan Nikolic kog PROGLASAVAM ZA NATODNOG HEROJA …..svako ko Voli Srbiju i SLobodu poziva se da u svajoj Knacelariji istakne sliku 1. Narodnog Heroja u boirbi za slobodu pod Politicke Mafije cije delovanje je otpocelo 1990 ,a koja je okupirala nasu Zemlju

  4. Zasto bi SNS vlast koja nije imala saosecanja prema izginulima i njihovim porodicama u aferi HELIKOPTER, imala saosecanja prema novinarima? Niko kriv, niko odgovoran.Podrzava ih Zapad i 25% biraca.Cuti /ne glasa/ oko 50% biraca, sve dok i na njih ne dodje RED.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.