Epidemiološkinja: Jedna od najvećih laži je ta da je MMR vakcina povezana sa autizmom, načinjena velika šteta

Ostavite komentar


  1. Ljudima treba vratiti poverenje u vakcine. A to moze samo ako bi se one proizvodile u Srbiji i ako bi sastav vakcina bio poznat makar stručnoj javnosti. Sve vakcine koje su strateški važne za zdravlje populacije u Srbiji treba da proizvodi državna farmaceutska kuća. Tada bi bilo kao u vreme Jugoslavije, vakcinišeš se i ne pitaš, jer imaš poverenje.

  2. Највеће лажи производи глобална фармацеутска мафија.

  3. Treba da je sramota ovu ženu. Što niste zvali Nestorovića da debatuje sa nekim na ovu temu?

  4. Највећа лаж је управо даје вакцина. Безбедна

  5. Kod mene me sin poceo da prica normalno,kad je primio vakcinu nista nije hteo pricati.I sad placaj defektologe i logopede,sve privatno

Ostavite komentar


Društvo

Tivat uveo zabranu šetanja u kupaćem po gradu 10

Tivat uveo zabranu šetanja u kupaćem po gradu

Lokalne vlasti Tivta zabranile su kretanje i boravak u kupaćim kostimima, kao i bez dela odeće u pešačkim zonama, gradskim parkovima, na trgovima i u užem gradskom jezgru, javljaju danas crnogorske Vijesti, a prenosi FoNet.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.