Modernizacija heliodroma VMA

Ostavite komentar


  1. Narod umire gladan,ej bre mali i bolesni mozgovi,koji je vama vise k….za koje stvari dajete milione,vojska?
    Dao bih vam svima k. da duvate!!!

  2. Samo mi nije jasno sta ce tu da se izgradi za 240 000 eura..nesto sto ce rasterati maglu pa ce helikopteri moci da slecu tu i kad je vidljivost mala, da ne mora da se angazuje aerodrom Nikola Tesla. To je cisto pranje para, sta ce tu prostorije ili bilo sta slicno tome jer taj heliodrom je sasvim ok, uslovan za sletanje letelica i nalazi se jako blizu VMA i svi povredjeni koji tu slete su za par minuta u operacionoj sali. Ne znam zasto tu da im pruzaju pomoc ili nesto slicno tome kad je kompletna infrastruktura na par minuta. Ja mislim da ce taj heliodrom pretvoriti u privatni jer je tu odmah BIA i sef te sluzbe treba da ima gde da sleti kad krene ponedeljkom na posao iz unutrasnjosti Reepublike Srbije…ali dobro, bar je donacija ako je istina pa nas ne kosta mnogo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.