„Moji mediji“ me podsećaju na Radio B92

Autorski tekst lidera Stranke slobode i pravde specijalno za Danas o "njegovim" i Vučićevim novinama i televizijama, o medijskoj situaciji nekada i sada

Ostavite komentar


  1. Tekst je mnogo dugačak pa ga nisam čitala!!!!, ali volela bih da se pojaviš na bilo kojoj televiziji i objasniš, kako si zaradio pet miliona dolara, ili evra, kada svi znamo da si bio go ko pištolj, za vreme demonstracija!!!!. Takođe zameram vlastima što stalno to pričaju a ne podnose krivičnu prijavu, a takođe zameram i TV kućama što te ne pozovu da objasniš narodu, ili sudijama u sudu. Ja lično ne navijam za nijednu stranku, ali vidim ko šta radi i ko je do sada uradio nešto.

    1. Prvom recenicom si potvrdila, @saro, to o cemu Djilas govori. Prva tvoja recenica govori na koga racuna guru AV i sa kim I KAKO „gradi demokratiju“.

      aFERIM TI BILO!

      1. Vi i ne treba da citate duge tekstove. Znate kao i ja sva zla dolaze od Djilasa i Solaka. Od AV preko Brnabicke i Vesica pa do poslednjeg funkcionera SNS pomenuta dvojica u svim izjavama koje daju a mediji ih zdusno prenose i dobrano dodaju.

    2. Odala te zadnja rečenica ko si, još da si dodala koliko hiljada radnika je zapošljeno i km puteva izgradjeno…

    3. Prva rečenica je sve rekla o komentatoru. Splačina od botovskog komentara. Dokle više naglašavate da vas politika ne interesuje, a pišete to što pišete? Mislite da će neko da poveruje? Pa botovski komentar se prepoznaje sa Meseca.

  2. Interesantno je koliko se „usmeni“- zivi i ovaj „pisani – autorski“ Djilas razlikuju. Ali to na stranu, mene interesuje koja je po velicini i zastupljenosti kuca Direct media sa svojim podfirmama u regionu, kao i da li je istina da je do skora imao udeo u Pink imperiji? Kazu da i dalje uvedljivo vode. Hajde i to na stranu, Djilas mora da shvati par stvari: ona energija 90tih u kojoj je vecina nas ucestvovala se nikad nece vratiti. Ljudi su se nadali boljem a zavrsili razocarani i popljackani. To je nesto o cemu treba da razmisli. Druga, takodje vazna stvar je licna sujeta, koja ne sme da opredeljuje smer akcija javnih licnosti. Vucica su zvali psihopata, pi…usti, spominjame su dijagnoze; stariji ali i mladji Trifunovic su spram njega ali i premijerke itd. prosipali „dnevnik uvreda.“ Znaci nije Djilas ni tu najgore prosao. Ovo je veoma vazno: dok je sujeta u nekim profesijama skoro zastitni znak, u politici je pogubna. Setimo se Djilasovog obracanja levicarima, njegovih pisama i mailova. I tako, ovaj vesto srocen tekst se ne poklapa sa cinjenicnim stanjem o doticnom, narod to vidi i zna i zato protesti jenjavaju a opozociona borba nema fokus. Hvala, ovo mi lezi na srcu kao nekom ko je uz vecinu okapao 90tih za promene.

    1. Druze, natod nista ne vidi i nista ne zna. Narod nista ni ne interesuje. Narod cita Informer u 100K primeraka dnevno! Ej, 100K. Letargija. Nedostatak obrazovanja. Krivi zivotni stavovi. Da je drugacije ne bi se nama ni Milosevic desio, niti bi prokockali vreme nakon 2000te, niti bi ove sad gledali. Tako da te price da zaboravimo, ko drzi medije i ko je veci populista taj dobija. Na zalost kod nas stvari funkcionisu mnogo prostije nego sto bi zeleli

  3. Zato sam ja presla na iptv..ukinuh sbb zbog Djilasovih televizija.

    1. Odlicno Ruzice, znaci da ste progledali i da sada zivite u zlatnom dobu.

  4. Bilo ovako , bilo onako, ajde da vidimo šta je sada bolje. Ne čude me izjave bivših već izjave sadašnjih. Kako predsednik države “ predsednik svih građana“ izgovara. ma bre dojadio i bogu i narodu, u sve se meša i sve zna.

  5. Dokle god se informer stampa i cita u 100k primeraka, ma dok uopste postoji, kao i Pink, bicemo tu gde jesmo i to uti nize…
    „Ućutala je skoro sva srpska pamet. A kad ućuti pamet jedne zemlje ta zemlja više nema nikakve šanse. “
    Iz komentar je sve jasno…

  6. Sve je tacno osim onoga da je Vucic bio na TV 200 sati godisnje, bio je 200 sati mesecno, Olja je otisla kada je on dosao, Olja se vratila i on treba da ode

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.