Momirović: Znao sam da budem i oštriji dok sam radio u privatnom sektoru

Ostavite komentar


      1. On je pravnik koji je „sazidao“ jedan hotel i misli da može da se nosi s građevinom. Nije video u životu ni projekat, ni ozbiljna gradilišta, niti zna šta je tehnologija gradnje… a najveći problem je što ne poštuje generalno inženjersku struku. O nekulturi da ne pričamo, ali ima tih menadžerčića koji misle da će dranjem i psovkama da izigravaju autoritet, a u stvari kriju neznanje. Blam!

  1. On treba da zna da je ministar, a ne vodja smene ili poslovodja, ali to je stvar kulture.

  2. Umesto da se izvini, on pojašnjava kako je bio oštriji u privatnom sektoru. Tu treba da se uključe Ministarstvo za rad, sindikati, pa ono Ministarstvo za dijalog. Da čujemo od pozvanih kako se vodi dijalog, ima li mobinga, šta je sa raznoraznim pravilnicima koji pokrivaju pravila ponašanja u javnoj i poslovnoj sferi?

  3. Po kom to zakonu je dozvoljeno dranje? Dakle, krsio je ljudska i radnicka prava zaposlenih i umesto da sadi krompir na zatvorskoj njivi, dobio je funkciju.

  4. Dobro znamo šta sve poslodavci sebi dozvoljavaju u privatnom sektoru. Žalosna je ova izjava i veoma teška. Ima mnogo veću težinu nego što ovaj dečko razume. Molim ministarku da ovo brani. Baš bih da je čujem.Verovatno čuo kako se AV izdire na novinare i narod pa ajde i mi ministarčići da krenemo istim stopama. Očito da to prolazi kod 60% Srba

    1. Snishodljivost prema moćniji a i bahatost prema podređenima. To je klasičan poltron na putu.

  5. Za kasnjenje se naplacuju penali! Ovaj igrokaz, koji je uprilicen za publiku sa jeftinim ulaznicama, spada u zanr komedije.

  6. Gdin Momirovic ocigledno nije cuo da je autoritet u uzdrzanosti. Takodje, cini se, da je zboravio da predstavlja instituciju, tako da malo manira nije na odmet

  7. Ono nije bilo oštro već panično. Plačnim glasom viče da ga ne prodaju. Nema tu brige o rokovima, državnim novcima i građanima, on brani samo funkciju.

  8. Monada je bas vest u komunikaciji sa ljudima. Ja se zaista pitam kako on bilo koju firmu vodi. Sve je postalo farsa. Igrokaz.

  9. Da ali drzava nije privatan sektor i radnici nisu nadlezni nego ugovorni partneri obostrano sto su dozvolili da dode do takvih situacija. Malo vise kulture nasim vrlim ministrima bih savetovao ali kako to postici sa takvim seficama i sefovima drugo je pitanje! Manir SNS-a je primitivizam i neznanje

  10. Boze sacuvaj nas od ovakvih vladalaca. Zasto treba da vices na ikoga, valjda postoji ugovor i ROKOVI SA PENALIMA? Problem je sto su to izvodjaci koji su dobili posao po preporuci stranke i za njih ne vaze penali

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.