Moraće da se ruši Vučićevo “remek delo”

Klinički centar u Nišu je pred otvaranjem, ali pre toga će morati da se sruši jedan zid jer ulaz nije dovoljno širok da se kroz njega unese medicinska oprema
Da li je novi Klinički centar Niš urađen po svetskim standardima, kako tvrdi vlast, ili je ipak daleko od njih

Ostavite komentar


  1. I sada smo, kao, iznenađeni? Prava slika i prilika naprednjačke vlasti, sa tragovima trovanja krvi preostalih od prethodnih gazda. Pošto je u KC intenzivna već spremna, neka tamo prirede svečano otvaranje i to tako što će na dugogodišnje lečenje smestiti kompletno SNS, opštinsko i državno rukovodstvo (pa kada se malo smire neka ih prebace u novi, luksuzni, padinjak).

  2. Vučić, po običaju, se i ovde kiti tuđim perjem.
    KC u Nišu je započet pre skoro 40 godina. Završeni su grubi radovi na jednom krilu i tu se stalo.

    Onda je prethodna vlast nastavila sa realizacijom i Niš je bio prvi od 4 KC koji su završili potrebnu dokumentaciju (za vreme prethodne vlasti) zato se prvi sada i završava.

  3. Данас би као друштвено одговорни дневни лист требало да о овој теми настави да пише и омогући сучељавање мишљена струке и јавности. Ово је врло важна тема и треба јој прилазити без политиканства, без Вучића, искључиво служећи се чињеницама. Том приступу треба да се придруже и политичке странке. Ово што се десило на деониси ауто пута Уб-Лајковац је ужасан пример корупције и криманала на државном нивоу. Образложење бившег министра да није одговоран је равно највећој сензацији, што говори да је дошло крајње време да се као друштво тргнемо и освестимо. Трабуњајући о првој и другој Србији, о европској унији и европским вредностима створили смо друштво у коме су избрисане све границе. По мом мишљењу све је почело том одвратном коалицијом ДС-а и СПС-а, а наставило се са влашћу напредњака и поново СПС-а.

  4. Sećam se da je za unošenje neke velike štamparske mašine probijena ogromna rupa na zgradi BIGZ-a. Čak tri-četri sprata ““ Novog““ KBC u Beogradu zvrji prazno već decenijama i ako bi u njoj mogle biti smeštene sve one klinike koje su građene još u vreme Obrenovića i ta stara zdanja pretvorena u moderni obrazovan medicinski centar internatskog tipa.

  5. Наша стварност , уби нас необразованост !! Иди те на ВМА и видећете да иако су имали Факултете , стручњаци су га без грешке изградили !! Значи неки министар,сарадник,шеф или следећи "спавач" мора коначно рећи…."људи дајмо некога образованог,стручног запослити ,да нам се глупости не дешавају"!

  6. Šteta što to nije uočeno pri samom početku izvođenja radova, al dobro, nije ni sad kasno da se ispravi!

  7. Ko mnogo,mnogo radi malo,malo pa gresi…!!! Te kopaju upravo asfaltirano, te menjaju Ustav cim se drzava skupi a aparat maligno rasiri…!!!

  8. Ja bih zamolio novinare , mozda i jedine nekorumpirane novine u zemlji seljaka……. da uradi reportazu upravo o K.C. Nis i slika sva MASONSKA obelezja na istom, pa da "graditelji " objasne zasto je to tako. izbacite samo sliku crvenog krasta, sata sa druge strane zgrade itd… pozdrav

  9. ovakvi i slični skandali u vezi sa gradnjom kliničkih centara se pojavljuju već decenijama… Tek kad dođe do "otvaranja" počnu da ispadaju pravi "kosturi iz ormana, kao ovaj! Neoprostiva glupost!

  10. Prvo im je smetalo sto se bolnice ne otvaraju po Srbiji,sad kada se grade i otvaraju izmisljaju kojekakve gluposti. Ko ce narodu udovoljiti?

  11. Ne mogu da verujem da neko moze negativno da gleda i komentarise o necemu sto je korisno i potrebno gradjanima. Manite se politike-budite realni.

  12. Muka mi je od ljudi koji su dzangrizala. Lako je kritikovati, a tesko je nesto veliko uraditi. Mislim da se svima koji su dali doprinos tome da se uopste sagrade novi KC treba skinuti kapa. A i ako postoji neki propust-pa ljudi, ko radi taj i gresi !

  13. Sudeci po naslovu izvestaja, odredili ste krivca. Krivac je onaj cije je to delo. Nisam Vucicevac, ali je malo cudno nasloviti neki novinski izvestaj na nacin da ste vec odredili krivca. A mozda je to, u stvari objektivno novinarstvo ali ga ja ne RAZUMEM.

  14. Oj ljudi, kao onomad sa uskim tunelima… Kao što je onomad Vule proćero kamion, proćeraće i te skalamerije nekako…

  15. Principe javnih radova sa podelom plena odavno su patentirali u SPS-u, tako da svi ostali rade prema zasticenom patentu. To je i razlog zasto ucestvuju u vlasti sve ove godine. Sa druge strane razvojni krediti i sluze da bi banke koje ih daju, imale profit veci od onog koji imaju na zasticenim evropskim trzistima, znaci svi zaradjuju. Problem se javlja kada bahati lenjivci pokusavaju da na istom investicionom ciklusu ukradu vise od 30%, e tada se ruse ulazi , dozidjuju pasarele, trpa glina umesto binder materijala, tada se radovi produzavaju a masine koje stoje imaju po 30 sati rada dnevno.
    To je znak da bahatu vlast treba oterati.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.