„Možemo ovo da radimo svaki dan“: Šta piše u mejlu kojim je redakciji Telegrafa javljeno za bombe na više lokacija u Beogradu

Preteći mejl o postavljenim bombama stigao na adresu portala telegraf.rs

Ostavite komentar


  1. Neko zeli da dodje do rata i ovde. Ko, da mi je znati? Hm…
    Kome bi odgovaralo da se fokus rata u Ukrajini prebaci i na Balkan?
    Previse je providno sve ovo.

  2. Ali ovde nedostaje samo Vulinov potpis, zaboravio je da ga stavi na kraju članka! he he

  3. Meni ovo liči kao da nam „neko“ objavljuje rat. Jeste li uveli sankcije NATO zemljama dok su nas bombardovali 1999? Jesmo li mi vama minirali Kijev, zato što niste? Ma otišao svet dođavola.

  4. Telegraf? Kaže: „… naša profesija…“ Profesija i Telegraf? alo!, Informer, Kurir, Telegraf… Profesija? Pa njihova profesija je polupismeno višedecenijsko trovanje toksinima koje izlučuju Vučić & comp. isto tako polupismenog i kritičkog javnog mnjenja – smehotresnog li javljanja „profesionalaca“ iz Telegrafa. Zašto nema dojava iz firmi, fabrika… bilo čega što bi se odrazilo na pare, dajte ne zasmejavajte nas više.

  5. Laže Telegraf. Ni Belorusija nije uvela sankcije Rusije pa tamo nema dojava o podmetanju bombi.

  6. Osnovna odlika teroriste je da ne najavljuje napade, već da napadne i preuzme odgovornost. Štaviše, zar ne bi imalo smilsa najaviti napad na neka mesta a onda postaviti eksplozive na potpuno druga dok se sva policija sjati na lažne dojave?
    Ili nam je ovo samo cirkus da AV može da izađe i u suzama kaže kako, eto, da nas spase od „terorista“ uvodi sankcije Rusiji?

  7. Ignorisati dojave i nastaviti normalan život. Policija naravno treba da istraži od koga stižu dojave.

  8. Meni cesto stizu mejlovi u kojima mi nude silne milione evra. Ja se pravim blesav i ne odgovaram jer mi ne treba.

  9. Utvrditi iz koje države stižu poruke i onda tu državu „zatrpati“ lažnim dojavama. Vrlo brzo bi se zaustavilo ludilo. Reciprocitet je zakon.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.