Novi nameštaj za Dom zdravlja Zvezdara: Fondacija Mozzart nastavlja da asistira zdravstvenom sistemu

Donirani inkubatori, sanitetsko vozilo, sistem za transplantaciju kože, oprema za onkološke pacijente...

Ostavite komentar


  1. Fondacija Mozart pomaže zdravstvu.Kakva ironija, novac dobijen kockom i klađenjem i drugim radnjama ulaže u zdravstvo, umesto da brine o zavisnicima od kockanja.

  2. Svaka čast!!! Mogli bi da podržite i bolnicu u Drajzerovoj. U stvari već je podržavate na indirektan način

  3. Fondacija Mozzart ako hoce da bude drustveno odgovorna neka donira anonimno. Na ovaj nacin se samo reklamira.

  4. Ali taj nivo licemerja da jedan od najvećih trovača u državi donira medicinskom sistemu i mi to prihvatamo. Sramota me je ove države…

  5. Kakva ironija, ovo je sramota za drzavu. Koliko je samo porodica unesreceno tom pustom kockom, a oni se jos reklamiraju, toboze pomazuci propalo zdravstvo. Jadna smo mi drzava.

  6. Sramno.Besplatna reklama za kockarnice.E na istoj Zvezdari imamo maloletnog dečaka koji se leči od zavisnosti od kocke.Mi smo stvarno dno

  7. Da li se Mozzart bavi kockarnicama i kladionicama,jednim od najgorih ljudskih poroka?A onda idu okolo i glume dobrotvore?I ko stoji iza Mozzarta?Prosvetlite nas.

  8. Trebalo bi u potpunosti zabraniti reklamiranje kockarnica, svuda i sva. Udariti im ogroman porez pa od njega finansirati šta treba. Ukinuti Fondaciju Mocart sutra jer predstavlja katastrofalno licemerje. Voleo bih da i fabrike cigareta i alkohola naprave Fondacije i ulažu u Klinike za mentalno zdravlje i plućne bolesti

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.