MUP: Janković obmanuo javnost

Ostavite komentar


  1. Pametnom dosta da se vidi o kome se radi. Sasa Jankovic… ne bih dalje komentarisao.

  2. I takav čovek želi da nam bude predsednik, po njemu je u redu prekinuti tribinu ili skup ako se ne slažeš sa politikom i pričom političkog protivnika. On to opravdava, ovo je neverovatno.

  3. Ne želimo na mestu predsednika nekog ko govori neistine, pri tom se još bavi poslom koji nije u njegovom domenu. Drugi kandidat u koga se razočaravam.

  4. Ne volim prikriveni elitizam i pokvarenu strategiju u bilo kom odnosu a narocito ovih na "neutralnim funkcijama" kao sto je Jankovic!

  5. Ako nista odakle mu sto Sekretar Milivkovic kaze,legitimitet da pravno kvalifikuje delo,da optuzuje,sudi…ponizno za Srbiju da nas neko takav predstavlja kao zastitnik!!

  6. Pa dobro ako Jankovic ne razume i ne zeli da shvati koja mu je funkcja trenutno i vec dugo podarena onda nek lepo procita tekst ovog gdina Milickovica i nek shvati da to velikaa vecina misli!!

  7. NOvinari nisu građani, pa Janković njih i ne treba da brani. A kako i da brani novinare kad su ga udarila lica sa žutim šalom i pištaljkama. Ipak su oni iz Inicijative za …. pod zaštitom Zoroa

  8. Interesantno da nikome od komentatora ne smeta činjenica da tribinu drži osudjeni ratni zločinac. Svi poklanjaju punu veru tvrdnji da je grupa klinaca došla na tribinu i tukla Krajišnike sa kajlama. Srbija bez kompasa.

  9. Dakle, grupa ljudi šutirala je jednog čoveka dok taj nije oboren, i u trenutku pada sva strast u grupi se odjednom naprasno stišava, a ko kaže da je ipak poletela još neka noga – taj- obmanjuje javnost i ne treba da bude predsednik nikako. Hm?

  10. MUP dobio zadatak da uruši protiv kandidate . Država ima mehanizme i koristi ih protiv svojih građana.

  11. A koliko to DRZAVNIH SEKRETARA radi u MUPu, prima plate i bavi se politikom? E, pa JESTE ih tukli Vi SNSovci, koji ste u Besku, gde je PRE vas trecina stanovnika bila hrvatskog porekla, doveli neke, ukljucujuci i RATNOG ZLOCINCA. I umesto da se IZVINETE, vi opet PRETITE! Samo da znate, previse ste zagazili u silu, o glavu ce vam se, nadam se, olupati.

  12. Cela prica je zakuvana da bi se plasirala neistina. To se najbolje videlo iz brzih izjava Jankovica i drugih. Ne ide to tako. Mada sve se moze ocekivati.

  13. A ko još veruje našoj sadašnjoj policiji i njihovim saopštenjima!?

  14. Miličkoviću nisi sposoban ni za presednika SO Rakovica, odatle su te lansirali SNS znam te kao zlu paru.

  15. Ovo sa prijavom novinarke televizije Srem Ž. M o napadu na nju lici kao ona iscenirana prica kada su iz RIKa fizicki nasrnuli na Obradovica dok ih je on verbalno prozivao za kradju pa se tu nasla neka gospodjica koja je umislila da je Cak Noris koju Obradovic nije ni primetio. Mediji su naravno nju proglasili zrtvom nasilja ne racunajuci da je bilo jos ukljucenih kamera koji su taj pokusaj Vucicevih medija obesmislili.

  16. Srbija zeli cetnickog vojvodu za Predsednika, zeli potajnog obozavatelja lika i dela Ratka Mladica za Premijera, Milosevicevog portparola za Ministra. Srbija ne zeli ljudska i gradjanska prava, sem ako nisu u pitanju Srbi glasaci vladajuce koalicije. Njih 50% ovako razmislja.

Ostavite komentar


Društvo

"Dokle više?": Počeo protest prosvetara protiv nasilja u školama 9

„Dokle više?“: Počeo protest prosvetara protiv nasilja u školama

Ispred Skupštine Srbije počeo je protest prosvetnih radnika, u kojem učestvuju članovi više prosvetnih sindikata,ali i zaposleni u školama koji nisu u sindikatu. Svi oni su izašli na ulicu da podignu glas protiv nasilja u školama, a neposredan povod za današnji protest i štrajk u jednom broju škola je prebijanje profesora srednje škole u Bačkoj Palanci na koga je fizički nasrnuo bivši učenik te škole.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.