MUP: Obmane Saše Jankovića

Ostavite komentar


  1. Neverovatno je da ovako može da se istupanja pozicije državnog sekretara MUP-a. Bilo bi logično da se bar potpisala kao član stranke, ne kao državni funkcioner.

  2. Ovo je službena izjava pandur hanume? Volkan beje, putuješ. Samo ne znaš. Nasli aga ti nije javio?

  3. STA SE TI BILJANA RAZUMES U POLICIJU NEGO SE POKRI PO GLAVI I CUTI MDA TI NIJ MUZA JOS BI CITALA VESTI NA RTSu,A MOZDA BI TE DAVNO IZBACILI.KRIVO TI STO JANKOVIC GADJA U SRZ PROBLEMA PA TVOJ MINISTAR JE OBICAN PION I POTRCKO JOS PLUS LAZOV ZA DOKTORAT,SRAM GA BILO.

  4. A kad dodje taj 6. oktobar treba se setiti svakog imena, svakog gmaza, svakog lica iz te galerije ološa koja danas vlada Srbijom…

  5. Tako treba, politički, da izgledaju sva saopštenja GLUP-a. Samo je trebalo lepo na kraju dodati i jedno av, av

  6. Jankovic, kaze gospodja, vidi Stefanovica kao MUP. A kako Stefanovic, odnosno MUP, vide sebe? Kao ministra/instituciju koja sluzi gradjanima ili Vodjinom planu da dokusuri ovaj Mordor?

  7. Citiram: "umesto da kao svaki građanin koji se oseća nesigurno pretnju odmah prijavi policiji" završen citat. Jel ovo sarkazam i cinizam ili ozbiljno neznanje i glupost od dotične državne sekretarke, posle svega šta se desilo pre više od godinu dana u Hercegovačkoj ?

  8. Moze lagati pojedine gradjane ali Mup i vecinu gradjana ne moze vise niko prevariti.

  9. Pa ova izjava je dokaz da je MUP sveden na personalnu prćiju… Jankovićeva izjava je politička, zašto MUP odgovara politički, a ne profesionalno, po pravilu službe…niste dobili prijavu i to je jedino sto trebate komentarisati…

  10. "Janković opsednut Nebojšom Stefanovićem, jer MUP uvek poistovećuje sa ministrom policije i ceo resor MUP svodi na personalno" Тако је, Госпођо. Надаље, опседнут је и Александром Вучићем јер он државу поистовећује са собом и сву власт своди на персонално.

  11. Ko je Biljana Popović Ivković,pa da bude državni sekretar u MUP-u? To ti dođe isto kao i onaj konobar što je državni sekretar u ministarstvu ekonomije.Tuga,….braćo moja!!!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.