MUP: Pojačana kontrola saobraćaja do 15. decembra

Ostavite komentar


  1. Kada će saobraćajna policija u Nišu da kažnjava konjske zaprege po gradu. Svaki dan ih gledaju i okreću glavu da ih ne vide. Sramota za MUP što im radnici ne rade svoj posao

  2. E, pa da li ovo neko iz Mup-a javlja BOSOVIMA da beze? Ili je to procedura, da ne bi bilo proceduralnih propusta posle hapsenja. Tekmoglo je dabude i u tajnosti. A,posle u tuzilastvu i na sudu neka se gradjani bakcu sa avanturama mafije, jer presuda je obicno oslobadjajuca sve dok ADVOKAT DONOSI PRED SUDIJU OTVORENU TORBU.

  3. Od Zmaja do Plavog mosta jedan policiski auto u zaustavnoj traci u ostalim trakama katastrofa.Čim sidješ sa glavne džade na mestima gde nekada stajaše hajduci ,,ćoškare ,,.
    Gde je ćoškarenje tu je i ,,godjenje,,Policija mora da ima prevenciju i regulaciju saobraćaja kao osnovnu delatnost toga nema osim na dve tri raskrsnice u gradu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.