MUP: U protekle dve godine u Srbiji zaplenjeno više od 10 tona droge

Ostavite komentar


  1. Zapleniti toliko tona droge, bez žrtava nije uspelo ni jednoj policiji u svetu. Da mi ovo više liči na Holivudsku fantastiku.

  2. Znaci toliko je PARADRZAVA preradila i prodala opijata, a potom novac od sverca droge preko politickih partija oprala i inkasirala. Ipak iako se sve kontrolise preko onih koji su drogu i zaplenili, malo malo pa se utvrdi da neke pare fale. Naravno odgovornost za kradju tog novca svaljuje se na glave uglavnom nizih dilera, dok je opste poznato da je mogucnost za kradju pruzena samo onima gore. Ali, oni nikad ne pdgovopraju vec zrtve za napravljjene gubitke stalno traze medjjuu bogatim gradjjanima bez dece, starim i nemocnim vlasnicima velikih sstanova, bogatijim glumcima, pevacima, sportistima. Klasicna hobotnica, balkanska.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.